16 medailí z Náchoda, skvělé výkony několika jedinců

09.11.2011 09:58


Pohár Jiráskova kraje a Podkrkonoší jsme zvolili, aby naši nejmladší měli alespoň jedny závody v měsíci. Bohužel závody byly tak početně obsazené, že se nedostalo na všechny přihlášené.
Dvacítka plavců SKP se vydala autobusem společnosti READYTRANS, aby změřila síly se soupeři nejen z Čech, ale i z Polska. Naši nejmladší borci si nevedli špatně a "oranžové nebezpečí" dalo o sobě znovu vědět.
Neuvěřitelnou postavou celého klání se stala NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ, která svými výkony "boduje" v celostátních tabulkách (50P a 200PZ - první místo v ČR, 100M - druhé místo v ČR). Velké milé překvapení připravili svým trenérům HONZA ČERNÝ, JIRKA JELÍNEK, PETR HAKL, MARTIN PETRÁK, ZUZKA FREBORTOVÁ, BARBORA MATOUŠOVÁ, VIKY SZITOVÁ, BÁRA ŠILAROVÁ, VENDY ŠILAROVÁ A VERČA ŽMOLILOVÁ.
Samostatnou "kapitolou" jsou výsledky a výkony našich "nejmladších hvězdiček" PETRY KLOKOČNÍKOVÉ A SANDRY PETRÁKOVÉ, které udělaly znovu obrovský výkonnostní skok a zaplavaly naprosto SKVĚLE !!! Obrovský dík patří jejich trenérce Leoně Petrákové, která si hravou formou a vyjímečným přístupem získala nejen tyto dvě plavkyně, ale celou skupinu talentovaných kluků a holčiček (ročníky 2004-2005).

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

ČERNÝ JAN - 50P
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50P

DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100M
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 200PZ
ŠILAROVÁ VENDULA - 100VZ
ŠILAROVÁ VENDULA - 50Z

STŘÍBRNÉ MEDAILE
PETRÁK MARTIN - 100M
FREBORTOVÁ ZUZANA - 100VZ
FREBORTOVÁ ZUZANA - 50Z
ŠILAROVÁ BARBORA - 50P
ŽMOLILOVÁ VERONIKA - 50P

BRONZOVÉ MEDAILE
KUBÁT ADAM - 100VZ
KUBÁT ADAM - 50Z
DRAHOVZALOVÁ ANDREA - 50P
SZITOVÁ VIKTORIE - 50Z
ŠILAROVÁ BARBORA - 100VZ


GRATULUJEME VŠEM, KTEŘÍ ZAZÁŘILI A ZAPLAVALI SKVĚLE (ZLEPŠILI SI OSOBÁKY) - NEJEN MEDAILISTŮM (vždyť na stupních vítězů mohou být jen tři nejlepší) !!! A TĚM, KTERÝM PRÁVĚ TYTO ZÁVODY UKÁZALY, ŽE BY MĚLI "ZABRAT" - PŘEJEME HODNĚ CHUTI A SIL DO DALŠÍCH TRÉNINKŮ.

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY