Hodnocení Ceny města Příbrami

15.03.2016 00:00

 

Na závody do Příbrami jsme 12.3. vyrazili v počtu 19 závodíku . Naše skupina byla značně oslabena z důvodů termínu jarních prázdnin, ale i přesto nás bylo vidět a slyšet. Již v úvodu závodů jsme nabrali z technických důvodů třičtvrtě hodiny zpoždění a díky nedobré organizaci naše zpoždění vzrostlo o hodinu a půl. Takto dlouhé závody nám zpestřilo natáčení ČT z pořadu Lvíčata (26.3. 12 hod ČT D) .

Z Příbrami jsme přivezli celkem 9 individuálních medailí (2 zlaté, 3 stříbrné a 4 bronzové) a 4 štafetové(zlato, stříbro a 2x bronz).

Výsledky závodů standardně zde.

 

Hodnocení družstva D

Výprava družstva D čítala 6 plaváčků ve složení Gabča Krejčíková, Kačka Colová, Valča Bížová, Martin Čech, Máťa Hájek a Pepča Peková. Ze 24 startů jsme vylovili 17 osobních rekordů a i umístění na bedně. Velká pochvala pro všechny. !!!!

Nejlepšími výkony a nejlépe obstála v konkurenci Pepča Peková, která při každém skoku mimo jednoho stála na stupních vítězů (1x zlato,1x stříbro,1x bronz) a ještě při tom posbírala 4 osobní rekordy. Pepčo jsem na tebe pyšná, super!!!

4 osobní rekordy zaplaval i Máťa Hájek, kterému bohužel v prsou padala nepopulární 4.místa. Moc chválím a příště už to na tu bednu bude určitě!!!!

3.Osobáčky vylovily Kačka Colová a Valča Bížová. Super holky, jste šikulky !!!

Martinu Čechovi a Gabče Krejčíkové se v Příbrami tolik nedařilo, ale přesto se snažili bojovat a tak posílám pochvalu i jim, zkrátka každý den není posvícení. Příště to určitě vylepšíte.

                                                                          Romana

 

Hodnocení družstva E

Příbramský plavecký klub ani letos nevylepšil svoji špatnou pověst při organizování závodů pro nejmenší plavce. Naopak, dle mého vlastního názoru, považuji tyto závody za naprosto neprofesionálně vedené a doposud nejhorší, které jsme s dětmi zažili…..o téměř hodinu odložený začátek závodů, obrovské prodlevy mezi jednotlivými rozplavbami, chyby v časomírách i celkovém pořadí  závodníků. Při upozornění organizátorů na tyto chyby jsme sklidili odměřené, až arogantní chování.

Přála bych všem zúčastněným, aby se příbramští „plavečtí bardi“ zamysleli nad zkvalitněním přístupu k této akci a tím šetřili náš čas, nervovou soustavu a zdraví dětí.

I přes tyto lapálie patří velká pochvala třem stálým bojovníkům družstva E – Pepovi Mikovi, Štěpánovi Víchovi a Oskarovi Zabákovi.  Ostatním marodům přejeme brzké uzdravení a prázdninovým pohodářům úspěšný návrat na bazén.

Těšíme se na vás.

                                                                          Maruška

 

Hodnocení družstva F

Z družstva F vyrazilo na závody trio plaváčků. Matouš Chýňava již atmosféru závodů zná a ze dvou závodů z toho přeci jen jeden osobáček byl. Pro Vendulku Bajerovou a Kačku Hradskou to byla závodní premiéra a rozhodně se neztratily. Jsem velmi spokojen nejen s dosaženými časy, ale hlavně s plaveckou technikou. Holky si zkusily i kraulovou štafetu a ukázaly tak i týmového ducha. Jen tak dál! 

Pevně věřím, že na příští závody pojede z "efka" již početnější skupina, aby nasála závodní atmosféru a poměřila své síly se zkušenějšími závoďáky. Tešit se můžeme již na 23.4. do Rakovníka.

                                                                        Petr