HODNOCENÍ - Příbram očima trenérek

17.03.2015 00:00

V sobotu 14.3. se nejmladší skupina plaváčků vypravila v počtu 27 kousků do Příbrami na I. Kolo Středočeského poháru nejmladšího žactva . První závody nejmladších byly plné očekávání , kam se naše forma posunula a zda vánoční cukroví nepřitížilo našim plaveckým schopnostem.

Měli jsme celkem 97 startů a potvrdilo se, že plavat jsme nezapomněli , ba naopak, naše forma stoupá, což potvrdilo 57 osobních rekordů v individuálních startech.

Díky vzrůstající formě většiny plavců jsme výhrou v bodování družstev dobře našlápli na obhajobu titulu.

Musím ještě zmínit ročník 2005, který nás výborně doplňoval, sice už letos nepřispěl k bodování, ale rozhodně předvedl, že o nich na pohárech ČR uslyšíme. Tak držíme palce, ať forma stoupá a je správně načasovaná.

Na závěr chci poděkovat doprovodu Martinovi Hruškovi, Símě Pekové a Viki Szitové .

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Romana

 

Hodnocení družstva C (Romča)

Z družstva C se závodů v Příbrami zúčastnilo 6 plavců, přikládám krátké zhodnocení z pohledu trenéra každého plavce:

Máťa Hájek – plave v družstvu C velice krátce, ale jeho bojovnost a chuť se zlepšoval mu přinesla první medailové umístění a to 2.místo 50P a v ostatních startech osobáčky . Gratuluju Máťo !!!!!!  Úžasně zaplaval i ve štafetových disciplínách.

Ema Chvojková – plavkyně, která teď trochu marodila a trochu méně trénovala, ale vypadá, že bojovat umí, protože ze 4 startů si přivezla 3 osobáčky. Největší skok v disciplíně 100 VZ  o více jak 9 vteřin . Super Emi !!!!

Klárka Ledvinová – trochu nevyrovnané výkony, úžasný závod na 100 VZ o 10 vteřin osobák a pak 100Z o 7 vteřin horší,ale to se někdy stává .Až na jedno zaváhání  výborný výkon .  Klárko ,trošku víc soustředění

Míša Machová – naskočila po roční pauze rovnou k nám do družstva. První závody ukázaly, že s Míšou musíme počítat a příště uvidíme, jak moc se zlepšuje. Míšo, zvládla si to úžasně!!! Těším na další závody

Pepča Peková – prožila v Příbramském bazénu pátek 13., nervozita na startu si vybrala svojí daň, ale naštěstí se zavřeným okem rozhodčích vše dopadlo na jedničku s hvězdičkou. Co start to osobák a ke svému věku výborný časový posun. Nejlepší výkon z družstva C. Chválím Pepčo !!!

Simča Šindlerová – plavkyně, která mě stále překvapuje. V krátké době (plave od září) všechny dohnala a stále se posouvá v časech dopředu. Ve všech startech osobní rekordy, největší posun na 100 Z o 8 vteřin. Símo,  jsi šikulka, parádní závody !!!

 

Hodnocení družstva P3 (Maruška)

Prvních závodů se zúčastnilo 6 dětí- 3dívky a 3hoši.

Největší úspěch zaznamenal Martin Čech, který si v obou startech vyplaval osobní rekord. Esterka a Ondra vylepšili svůj čas na trati 50Z. Anička Chvojková zabodovala na 50VZ. Časy Kačky Mikyho zůstaly na stávajících.

 

Pevně věřím, že první závody odstartovaly sérii velkých výkonů a fantastických časů, na kterých budeme v příštích ténincích všichni pořádně makat.

Závody Středočeského poháru jsou jedenkrát měsíčně, proto můžeme návštěvu babiček odložit a ve 2.kole 11.4. předvést co už dokážeme.

Všem závoďákům děkujeme za reprezentaci oddílu.

 

Řízky a volné padající plavky nechte příště doma!!!