Hodnocení závodů v Kutné Hoře

20.05.2015 20:52

Další kolo Středočeského klání nejmladšího žactva za námi.

 

družstva C se zúčastnil plný počet sedmi plaváčků. Ani jeden z nich neodešel bez osobního rekordu. Nejlepší výkon a největší  zlepšení ve všech disciplínách znamenali Simča Šindlerová a Míra Břinčil. V závěsu za nimi se třemi osobáčky Máťa Hájek. Super výkon, jen tak dál. Pochvalu zaslouží ostatní plavci Betková Chiara (2 osobáčky), Chvojková Ema(1 osobáček), Peková Pepča (2 osobáčky) a Michal Terš ( 2 osobáčky).

Všem velká pochvala, jste šikulky, už se těším na další závody.

Romča

 

Závodů v Kutné Hoře se zůčastnilo 7 dětí. 5 děvčat a 2 kluci z Přípravky 1.Anička Pelcová a Gábi Krejčíková jely na své první závody. 
 
Právě výkon Gábinky stojí za velkou pochvalu. Start na 50VZ zvládla v čase 55,6. Zařadila se tak na přední místo v tabulce výkonů dívek stejného ročníku. Rovněž je moc pěkný čas 57,0 na trati 50Z. Gábi, velká pochvala, udělala jsi kus práce. Vzpomínám, jak ses v září držela a nechtěla pustit mamky a s velkým pláčem začínala trénink..., teď nám svojí veselou povahou zpříjemňuješ společný čas.
Další velkou pochvalu si zaslouží Esťa, Kačka a Anička Chvojková. Všechny si na tratích 50VZ a 50Z udělaly osobní rekordy a časy padly pod minutu. Nově plavaly a bojovaly na delších 100 metových tratích.
Aničku Pelcovou též moc chválíme. Disk na 50P byl za obrátku, kterou ještě doladíme.. Výborně zabojoval Martin Čech. Ze čtyř startů vyplaval tři osobní rekordy. Skvěle si vedl  Jáchym Novák. Vyplaval tři osobní rekordy. Oba plavci též prvně absolvovali 100VZ a 100Z.
 
Za velkou snahu a dobrou náladu všem děkují
trenéři Maruška a Pavel

 

Z družstva nejmenší přípravky absolvovala své první závody Maruška Kelymanová, která dokázala na nejkratší znakové trati stáhnout 14 vteřin a také 11 vteřin na 50m VZ oproti lednovému kontrolnímu měření. Ve výsledkové listině tak nechala za sebou mnoho dalších závodnic a udělala trenérům velkou radost. Řekla si tak o posun do družstva Marušky a Pavla.Gratulujeme, děkujeme a utíráme slzičku.

Petr a Iva