Souhrnné výsledky Zimních MČR a Pohárů ČR

10.12.2018 00:09

Kačka Colová si vyplavala úžasné 2.místo na Poháru desetiletého žactva a v konkurenci plavců z celých Čech se stala vícemistrní na trati 400VZ. 

V přílohách naleznete výsledky jednotlivých mistrovských a pohárových soutěží. 

Mezi staršími plavci nám bohužel na startech chyběl největší favorit Jan Sekot, kterého z účasti na Krajských přeborech i MČR vyřadila dlouhodobá nemoc. Do Prostějova se tak vydali jen Pavel Komora a Anička Horká, kteří se nominovali pouze ve své hlavní disciplíně 200M, kde se oba umístili ve třetí desítce startovního pole. Do Mladé Boleslavi na MČR 13-letých se nominovala  Sandra Petráková, která se  umístila na 21.místě ve své hlavní trati 200M a dále si jako náhradnice zaplavala i 200P ve svém osobním rekordu a obsadila 23.místo.

V tomto víkendu si poměřili síly 10. a 11. letí plavci na Pohárech ČR. Ti starší společně s trenérem Petrem Hájkem strávili víkend na mladoboleslavském bazénu, kde si během dvou půldnů vyplavali úžasných 16 osobních rekordů a 4x umístění do 10 místa. Mezi nejúspěšnější se zařadili Martin Čech, který odjížděl se 4 osobáčky a 7 místem na 100Z a 6 místem na 200Z. Stejný počet osobáků si vyplaval i Štěpán Vích, který mezi své úspěchy může zařadit i 6.místo na trati 100M a 5.místo z 50M. Velkou pochvalu si ale zaslouží všichni, kteří se nominovali a vzorně a se ctí reprezentovali náš oddíl. Velká gratulace tak letí i Chiaře Betkové, Matoušovi Hájkovi a Gabině Krejčíkové.

10.letí plavci sobotu trávili s trenérkou Romanou Szitovou na bazénu v Jablonci nad Nisou, který je pro naše plavce "druhým domovem", jelikož zde trávíme pravidelné prázdninové soustředění. Jediná Kačka Colová dokázala své starty proměnit v cenný kov a domů si tedy kromě 4 osobáků, 4x umístění v TOP10 odvážela i stříbro na trati 400VZ. Oskar Zabák si ke třem osobním rekordům také přidal 3x umístění do desátého místa a to i přes to, že byl po nemoci a do tréninků naskočil v posledním týdnu příprav. Po třech osobácích si připisují i zbylí plavci, Patrik Chlubna, Kačka Hradská a Linda Budková. Děkujeme a gratulujeme k dosaženým výkonům.

Výsledky plavců SKP

Výsledky_Mladá Boleslav_2005.

Výsledky_Prostějov_2006.

Výsledky_Mladá Boleslav_2007.

Výsledky_Jablonec nN_2008.