Zimní pohár Středočeského kraje žactva

26.11.2018 11:24

Přinášíme výsledky ze Zimního poháru Středočeského kraje žactva. Děkujeme všem plavcům za výbornou reprezentaci o které hovoří 44 osobních rekordů a celkem 20 cenných kovů, které jsme do Nymburka přivezli. Bohužel do celkových výsledků kubu promluvila i vysoká nemocnost a tak nás nemohli nakonec reprezentovat Oskar Zabák, Matouš Hájek, Alex Čechrák, Josef Mika a Marek Klvaň.

Nejlépe se opět dařilo Kačce Colové, která dokázala všechny svoje starty proměnit v cenné kovy ( 3x zlato, 1x stříbro, 2x bronz) a navíc pomohla i dvěma našim štafetám k získání bronzu.

Štěpán Vích zaplaval všechny svoje starty v osobních maximech a 5x se umístil na stupních vítězů ( 2x stříbro, 3x bronz), byl také členem smíšené štafety 4x50VZ, která si vyplavala bronzovou medaili.

Martin Čech stejně jako Štěpán, co skok do vody, to osobáček. Navíc 2x stříbro a 3x bronz z individuálních discipín a 1x bronz ze smíšené štafety.

Poslední dva cenné kovy do celkové sbírky přidala Gabča Krejčíková, která si ke 4 osobáčkům přidala bronz na trati 100m motýl a stříbro na 50m motýl..

2x bronz si vyplavaly i naše štafety 4x 50m VZ. První, smíšená ve složení Colová, Betková, Čech, Vích a druhá dívčí ve složení Krejčíková, Hradská, Betková, Colová. 

Gratulujeme všem plavcům a teď už jen netrpělivě čekáme komu budou dosažené časy stačit na Zimní poháry žactva, které se konají o druhém prosincovém víkendu v Jablonci nad Nisou a Mladé Boleslavi.

Výsledky plavců SKPNy

Celkové výsledky Kladno