KATEŘINA COLOVÁ 2x ZLATÁ NA LETNÍM POHÁRU 10 letých

26.06.2018 01:53

O víkendu 22.-23.6.2018 se v Mladé Boleslavi sešlo celkem 184 nejrychlejších plavců z 57 oddílů celých Čech. Moravská část ve stejném termínu měřila své síly v Novém Jíčíně. SKP reprezentovalo celkem pět plavců Linda Budková, Kateřina Colová, Kateřina Hradská, Patrik Chlubna a Oskar Zabák.

Všichni plavci velice zodpovědně reprezentovali náš oddíl a rozhodně neudělali žádnou ostudu. Někteří se sice trochu nechali unést atmosférou mistrovských závodů a nedokázali předvést své nejlepší výkony, ale i přes to všechno je nominace na tyto závody pro všechny velký úspěch. 

Největším překvapením byla nominace Kateřiny Hradské, která se zapojila do závodního družstva jen před několika týdny a z jejích výkonů je znát, že o ni ještě v budoucnu uslyšíme. 12 místo na trati 400VZ rozhodně nění špatné umístění a 4 osobáky jen její formu potvrzují.

Linda Budková se dokázala probojovat do první desítky na trati 200PZ, kde obsadila slušné 9 místo, ke kterému přidala 3 osobáčky.

Patrik Chlubna si vyplaval 4 osobní rekordy na jeho oblíbených prsových tratích, přidal osobák na 50M a 100Z. 

Na Oskara Zabáka asi nejvíce dolehla nervozita. Všechna umístění do 10 místa jsou skvělým výsledkem, i když Oskar sám od sebe čekal asi trochu víc. 2x čtvrté místo zamrzí, ale byly to jeho první mistráky, má všechno před sebou. Oskar je velký bojovník a dříč, věřím, že v zimě už to cinkne :-).

A nakonec naše zlatá medailistka Kateřina Colová, která si vyplavala 2x zlato na tratích 200 a 400 volný způsob. Kačka je veliká bojovnice, oba závody byly velice těsné a její soupeřky jí rozhodně nic nedaly zadarmo. Velká gratulace Kačce i jejím trenérům Petrovi a Romaně!

Ráda bych poděkovala všem rodičům za zajištění dopravy a vytvoření perfektní atmosféry na bazéně.

Iva

Výsledky plavců

Celkové výsledky