Stříbro a bronz z Poháru jedenáctiletých

02.12.2019 23:42

V uplynulém víkendu poměřili své síly deseti a jedenáctiletí plavci z Čech na Zimních pohárech. Za náš oddíl se nominovalo celkem 9 plavců. 

V Mladé Boleslavi nás reprezentovali Šimon Horký, Adriana Landová, Monika Vudmasková a Felix Zabák. Všichni se vzorně rvali o cenné vteřinky. Jeden osobní rekord si na trati 50VZ vyplavala Adriana a 4 osobí rekordy si zapsal Felix, který zaznamenal i největší úspěchy svými umístěními do 10 místa. Na trati 400VZ se umístil na "smolném" 4 místě a přidal i 2x šesté místo na motýlových tratích a jednou 8 místo na 200VZ.

Do Prahy společně s trenérkou Romanou odcestovali Linda Budková, Katka Colová, Katka Hradská, Patrik Chlubna a Oskar Zabák. Z Prahy přivezli celkem 11 osobních rekordů, ale bohužel i dvě diskvalifikace. V Praze jsme se mohli radovat i ze dvou kovů. Stříbro si vyplaval společně se 4 OR Oskar v závodě na 200Z a bronz přidala Kačka Colová na stejné trati. Oba plavci si domů shodně vezli i po jedné "bramborové".

Děkujeme všem plavcům za reprezentaci našeho oddílu, rodičům v Mladé Boleslavi za vytvoření fantastické atmosféry ( byli jste bezkonkurenčně nejhlasitější :-)) a přejeme do nové sezony mnoho sil.

 

Celkové výsledky Mladá Boleslav

skpny 10 let

Celkové výsledky Praha

SKPNy 11let