Neratovický pohár ve víceboji 18.1.2020

25.01.2020 11:33

Závodů v Neratovicích se zúčastnil 14 plavců napříč věkovými skupinami i závodními družstvy.
Hlavní soutěží byl sprintérský víceboj, tj. součet časů ze všech 50metrových tratí. 

Kategorii ročníků 2008-2009 ovládl Oskar Zabák, který si vytvořil značný náskok zejména ve znakové části. A protože se výsledky oceňují do 6. místa, na pomyslných stupních vítězů ho doplnil Patrik Chlubna, který získal paté místo. Felix Zabák skončil těsně pod oceňovanými na 7. místě. Ve stejné kategorii v soutěži žen vybojovala, i jako ta mladší, Adriana Landová bronzovou medaili, ke které jí dopomohly skvělé osobní rekordy na motýl a znak.

Skvělý souboj nejen mezi sebou svedli Honza Sekot a Martin Čech, když se v každém sprintu přetahovali o setinky ku svému prospěchu. Nakonec v kategorii 2006-2007 skončil Honza na stříbrné a Martin na bronzové příčce. Martin si poté spravil chuť dvěma vítězstvími na 100metrových tratí, také Honza přidal zlato na stovce kraul. S nimi soutěžil i Štěpán Vích, který si témeř v každém závodě vytvořil osobák, v celkovém pořadí víceboje skončil na 12.místě.
I přes vylepšení přihlášených časů, v kategorii 2004-2005 skončila Sandra Petrákové na 8. a Bedřich Brynych na 14. místě.

V nejstarší kategorii 2003 a starší si zazávodili i naši trenéři, a to Filip Brzák a Anežka Nováková, která vybojovala poslední oceněnou 6. pozici, za ní se dále téměř vyrovnaně za sebou umístily Bára Matoušová, Zuzka Frebortová a Viki Szitová. Holt zkušenosti zvítězily.

 

Níže máte přiložené výsledky závodů i čtyřboje


Vysledky komplet - Neratovicky pohár
Vysledky SKPNy - Neratovicky pohár

 

Čtyřboj muži - Neratovický pohár
Čtyřboj ženy - Neratovický pohár