Zimní pohár Středočeského kraje žactva

21.11.2019 22:49

O víkendu se naši mladší plavci zůčastnili Zimního poháru Středočeského kraje žactva v Mladé Boleslavi. Celkem se nominovalo 14 plavců, kteří odplavali 64 startů, přivezli 45 osobních rekordů, ale bohužel i 6 diskvalifikací.

Oskar Zabák se stal přeborníkem Středočeského kraje na tratích 100Z a 200Z. Dále přidal dvě druhá místa v polohovkových závodech a byl i členem 2 úspěšných štafet.

Jeho mladší bratr Felix Zabák si Mladé Boleslavi odvezl celkem 5 stříbrných medailí a všechny své starty plaval v osobních rekordech.

Dalšími medailistkami byly Adriana Landová s jedním stříbrem a bronzem a Kačka Colová se dvěma bronzovými. Obě děvčata měla také všechny svoje starty v osobních rekordech a společně s Felixem byli členkami medailových štafet.

Další umístění "na bedně" už bylo pouze u štafet, kde kromě výše zmiňovaných plavali Kačka Hradská, Linda Budková, Páťa Chlubna a Šimon Horký.

Poděkování za vzornou reprezentaci patří ale všem zůčastněným plavcům, kteří se na závody nominovali a aktuálně očekávají zda jejich časy budou stačit na Poháry 10 a 11 letých.

Výsledky plavců SKP

osobní rekordy

Celkové výsledky