SKVĚLÝ ZAČÁTEK ROKU 2011 - 24 medailí a 75 osobních rekordů v Mladé Boleslavi

22.01.2011 21:20

První informace ze závodů nejmladších plavců v Mladé Boleslavi.

32 plavců SKP srdnatě bojovalo v silné konkurenci. SKP posbíralo celkem 24 medailí (8zlatých, 8stříbrných, 8bronzových) a vyplavalo 75 nových osobních rekordů. O medaile se podělili Honza Černý, Jirka Jelínek, Adam Kubát, Natálka Drahovzalová, Míša Frebortová, Lucka Ešnerová, Bára Šilarová, Vendulka Šilarová a Zuzka Frebortová.

Kromě tohoto výrazného úspěchu je potřeba pochválit naše nováčky. Plavci Přípravky pod vedením trenérek Dany Wiehlové a Blanky Lošťákové byli velkým milým překvapením - Deniska Nováková, Anny Křížová, Adélka Hrušková, Markétka Colová, Péťa Klokočníková a Dan Wiehl zaplavali časy, které jsou velkým povzbuzením do další části sezóny.

ZLATÉ MEDAILE
Drahovzalová Natálie - 100Z
Drahovzalová Natálie - 100P
Drahovzalová Natálie - 100M
Drahovzalová Natálie - 100VZ
Drahovzalová Natálie - 100PZ
Drahovzalová Natálie - 50VZ
Šilarová Vendula - 50Z
Kubát Adam - 50VZ

STŘÍBRNÉ MEDAILE
Ešnerová Lucie - 100PZ
Frebortová Michaela - 100Z
Frebortová Michaela - 100VZ
Frebortová Michaela - 50VZ
Jelínek Jiří - 100P
Kubát Adam - 100P

Šilarová Barbora - 50VZ
Šilarová Vendula - 100Z

BRONZOVÉ MEDAILE:
Černý Jan - 100P
Ešnerová Lucie - 100M
Frebortová Michaela - 100PZ

Frebortová Zuzana - 50Z
Kubát Adam - 100VZ
Kubát Adam - 100Z
Šilarová Barbora - 100VZ

KLUBOVÉ REKORDY

Frebortová Michaela - 100Z, 100PZ
Šilarová Vendula - 50Z

STŘÍPKY ZE ZÁVODŮ
- vzhledem k tomu, že je Boleslav blízko, vzali jsme s sebou i naše plavce z Přípravky - a určitě toho nelitujeme! Dan Wiehl, Deniska Nováková, Anny Křížová, Markétka Colová, Péťa Klokočníková i Adélka Hrušková na svých prvních závodech bojovali jako lvi a pro nás jako trenéry je důležité, že odjížděli maximálně spokojení s atmosférou závodů
- z 90% se na výkonech plavců družstva "C" podepsala tréninková morálka. Ten kdo se snaží o trénincích - zaplaval dobře. Ten kdo tréninky šidí nemohl očekávat žádné "ovace". Obrovskou pochvalu za výkony zaslouží VERČA ŽMOLILOVÁ a MÍŠA HRUŠKOVÁ. U chlapců byly výkyvy výkonů daleko výraznější. Něco se povedlo, něco vůbec. U plavců tohoto družstva chyběl "týmový duch".... (trenér Martin Pološčuk to však se svými svěřenci hned na nedělním tréninku rozebral a tak snad bude příště lépe)
- plavci družstva "B" udělali nejvýraznější výkonnostní pokrok a nebýt "nedokonalých obrátek" - nebylo by plavcům co vytknout. Velkou pochvalu trenérky Leony Petrákové zaslouží všichni za překonané osobní rekordy. Navíc musíme vyzvednout výkony i umístění VENDY ŠILAROVÉ, ZUZKY FREBORTOVÉ, HONZY ČERNÉHO. JIRKY JELÍNKA, VOJTY BOBKA a ANDY DRAHOVZALOVÉ
- skvěle se předvedli plavci družstva "A", ročník 2001 naprosto na 100% zúročil snahu a chuť trénovat - osobáky padaly "jak na běžícím pásu" u ADAMA KUBÁTA, NATÁLKY DRAHOVZALOVÉ, BÁRY ŠILAROVÉ, LUCKY EŠNEROVÉ A VIKY SZITOVÉ, což je úžasný výhled do další sezóny. MÍŠA FREBORTOVÁ atakovala své kvalitní osobáky se střídavými úspěchy a TOMÁŠ DVOŘÁK si za bojovnost pochvalu zaslouží taky.
- ZA VÝKONY A VÝSLEDKY SI ZASLOUŽÍ POCHVALU VŠICHNI - někteří menší, někteří větší!!!


VEDENÍ PLAVECKÉHO KLUBU SKP NYMBURK DĚKUJE VŠEM PLAVCŮM A TRENÉRŮM ZA SKVĚLOU REPREZENTACI KLUBU!!!

VÝPIS VÝSLEDKŮ PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY