CENA TŘEBOVSKÉ LOKOMOTIVY - VELKÝ ÚSPĚCH SKP - 8x FINÁLE A 23 MEDAILÍ (medaili přivezla i trenérka)

15.04.2013 18:55

Šestnáctka plavců SKP odcestovala vlakem na tradiční "Cenu třebovské lokomotivy". Rychlá třebovská voda přála i většině našich plavců a tak o úspěch bylo postaráno.

FINÁLE NA 100 ZNAK PLAVALI
JAKUB JETEL
VENDULA ŠILAROVÁ
ZUZANA FREBORTOVÁ
KATEŘINA APLTAUEROVÁ
JOHANNA PEKOVÁ
SÁRA ŠAFROVÁ
ROZA TURUNENOVA
ANEŽKA NOVÁKOVÁ

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

JETEL JAKUB - 50M
ŠILAROVÁ VENDULA - 50M, 100Z, 100VZ, 100PZ, 50VZ

STŘÍBRNÉ MEDAILE
JETEL JAKUB - 100PZ, 100PZ, 100Z
TURUNENOVA ROZA - 50VZ, 100VZ
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100VZ

PEKOVÁ JOHANNA - 100Z
BRONZOVÉ MEDAILE
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100PZ, 100Z
VERONIKA ŽMOLILOVÁ - 50VZ, 50M, 100VZ
JETEL JAKUB - 50VZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100M
HORVÁTOVÁ LENKA - 100M
TURUNENOVA ROZA - 100Z

VELKÁ GRATULACE NEJEN FINALISTŮM A MEDAILISTŮM, ALE I TĚM, KTEŘÍ ZAPLAVALI NOVÉ OSOBNÍ REKORDY.


HODNOCENÍ

Hodnotit se dá z mnoha pohledů (medaile, osobáky) a tak to vezměme po pořádku.
Absolutorium, tudíž velkou pochvalu za zisk cenných kovů si každopádně zaslouží VENDULA ŠILAROVÁ, která vybojovala pět zlatých medailí. V počtu jí konkukuroval JAKUB JETEL (1-3-1) a pak následovaly KATEŘINA APLTAUEROVÁ (0-1-2), ROZA TURUNENOVA (0-2-1) a VERONIKA ŽMOLILOVÁ (0-0-3).

100% úspěšnost v překonávání osobáků má neustále se zlepšující ROZA TURUNENOVA (tento fakt je podložen skvělou tréninkovou morálkou a chuti pracovat na své technice i tempu), těsně za ní se umístili MATYÁŠ RYCHETSKÝ, KATEŘINA APLTAUEROVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ a VERONIKA ŽMOLILOVÁ.

Radost trenérce Leoně Petrákové udělal i výkonnostní skok ZUZANY FREBORTOVÉ, která v nedávné minulosti neustále jen "přešlapovala" a nezlepšovala se. Stejně tak těší všestrannost JOHANNY PEKOVÉ, která však má ještě obrovské rezervy v přístupu k tréninkům. Maličko za očekáváním zůstala ANDREA DRAHOVZALOVÁ, která sice "srazila" osobák ve své hlavní disciplíně (prsa), ale časy v polohovce a kraulovém sprintu...

Těsně před prvními krajskými vrcholy potěšilo zlepšení FILIPA BRZÁKA, NIKOLY NEDVĚDOVÉ, MARTINA PETRÁKA A SÁRY ŠAFROVÉ. Bohužel jen s jedním osobáčkem se vrátila KRISTÝNA TÁBORSKÁ a úplně bez "kytičky" ANEŽKA NOVÁKOVÁ.


ZÁVĚREM

Velký respekt nás všech si jistě zaslouží trenérka LEONA PETRÁKOVÁ, která je nejen výbornou trenérkou a skvěle koučovala všechny plavce v Třebové, ALE !!!! Leona se (pod nátlakem plavců) přihlásila do závodu "masters" a i přes handicap spadlých brýlí vybojovala fantastické třetí místo! KLOBOUK DOLŮ !!! (viz výsledky závodů). Plavci si zaslouží obrovskou pochvalu za povzbuzování Leony ("stěžovala" si hned v neděli hlasatelka závodů :-) )

Třebovské závody mají své vlastní kouzlo... jezdí se vlakem, chodí se hodně pěšky a je zde "rychlá" voda - o čemž svědčí obrovské množství osobáků. Zároveň i rodinná atmosféra je vždy vzpruhou pro účastníky. A ještě jedno prim má Třebová.... vždy se na startu "rodinných závodů" objeví dobrá konkurence a plavecké hvězdy či hvězdičky - letos medailistka z ME Aneta Pechancová, účastnice ME Martina Elhenická, juniorské reprezentantky ČR Barbora Suková a Kačka Holubová

 

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

FOTKY