AGÁTA ČECHOVÁ veze z "republiky" v Táboře stříbro a bronz!

06.12.2009 15:46

Zimní pohár ČR jedenáctiletého žactva se konal v "olympijské" pětadvacítce v Táboře. SKP vyslal do boje čtveřici borců ve složení Martin HOLUB, Agáta ČECHOVÁ, Katka DVOŘÁKOVÁ a Saša ŠIMONOVÁ.

Fantastickým úspěchem skončila "republika" pro AGÁTU ČECHOVOU, která si vybojovala skvělé dvě medaile. Nejprve v sobotu ve vynikajícím osobním rekordu získala stříbro v disciplíně 100motýlek 1:22,49 a poté v neděli přidala bronz na poloviční trati.
Agáta ve všech šesti startech skončila v první desítce, nejvíce "smutnila" po závodě na 200volný způsob, kde vybojovala "bramboru" a skončila tak těsně pod stupni vítězů.
Pro Agátu je úspěch o to cennější, neboť oproti svým největším rivalkám je "krapet" malinká (Viz foto) a zároveň se těsně před "republikou" potýkala s nemocí.

AGÁTO - MOC GRATULUJEME A ZÁROVEŇ DĚKUJEME!!!

       

Výborné 6.místo v kraulovém "ženském" maratonu vybojovala Katka DVOŘÁKOVÁ, i v jejím případě závěrečná příprava na "mistrák" neprobíhala dle představ (i jí postihla viroza). V ostatních startech nutno vyzvednout bojovné výkony a chuť patřit mezi nejlepší alespoň v rozplavbě.

Asi nejvíce se projevila nemoc (a braní antibiotik) na výkonech Saši ŠIMONOVÉ. Bohužel ani v jednom startu nedokázala Saša zaplavat osobní rekord. Přesto i ona dvakrát "proklouzla" do první desítky a to na 100prsa a 50motýlek.

Poprvé ve své kariéře se na "republiku" probojoval Martin HOLUB. Zaplatil daň velké atmosféře, v disciplíně 200znak byl díky nervozitě diskvalifikován, na 200prsa zaplaval osobáček.

Čtveřice plavců SKP nejen plavala... V sobotu vpodvečer jsme zašli na náměstí v Táboře na "Čertovskou show", povečeřeli ve skvělé restauraci Budvarka, vyfotili se s Mikulášem, obdivovali krásný vánoční strom a poté prožili společný večer na pokoji v penzionu.

   

Závěrem: Vedení SKP Nymburk děkuje všem čtyřem plavcům za jejich bojovné výkony v Táboře, Agátě gratuluje k medailovému umístění...

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP:

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ:

FOTKY: