ANEŽKA NOVÁKOVÁ si splnila svůj tajný sen - ze Zimního mistrovství ČR žactva v Jihlavě si PŘIVEZLA TŘI BRONZOVÉ MEDAILE !!!

12.12.2010 16:27

Ve skvělé atmosféře, se svými kamarády a kamarádkami si užila (včetně večerního mejdanu) své poslední žákovské mistrovství ČR ANEŽKA NOVÁKOVÁ. Zasvěcení již dávno věděli jaký sen Anežka snívá.... Ale nejen snívá, ona pro něj v posledních měsících udělala i naprosté maximum ve vodě i na suchu.
 

SEN SE NAPLNIL HNED V SOBOTU DOPOLEDNE PRVNÍM STARTEM - 100PRSA V NÁDHERNÉM OSOBNÍM REKORDU 1:16,85 A BRONZOVÁ MEDAILE!!!

Naprostý šok přišel v podobě DRUHÉ BRONZOVÉ MEDAILE V ZÁVODĚ NA 200POLOHOVÝ ZÁVOD V ČASE 2:32,56.

TŘETÍ RADOST PŘINESLA DISCIPLÍNA 200PRSA V ČASE 2:46,93 - TŘETÍ BRONZ DO SBÍRKY ANEŽKY NOVÁKOVÉ.
 

Ke třem cenným kovům přidala Anežka i dvě pátá místa (100PZ, 400PZ) a potvrdila tak, že patří mezi nejlepší plavkyně ročníku 1996.

Při své "spanilé jízdě" v jihlavském bazénu překonala ANEŽKA NOVÁKOVÁ čtyři klubové rekordy čtrnáctiletých žaček a zároveň čtyři absolutní klubové rekordy!!! v disciplínách 100prsa, 200prsa, 100polohový závod a 200polohový závod.

OBROVSKÁ GRATULACE A VELKÝ DÍK PRO ANEŽKU NOVÁKOVOU!!! TEPRVE ČAS UKÁŽE JAKÉHO SKVĚLÉHO ÚSPĚCHU TATO ZÁVODNICE DOSÁHLA. ONO ZÍSKAT TŘI CENNÉ KOVY NA MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍHO ŽACTVA MÁ "SVOU VÁHU"!!! O TALENTU, CTIŽÁDOSTI A CHUTI VÍTĚZIT SVĚDČÍ I TO, ŽE BYL TENTO ÚSPĚCH DOSAŽEN S TŘEMI TRÉNINKY TÝDNĚ (podpořenými víkendovými soustředěními a soustředěním středočeského SCM).

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTOGRAFIE