Anežka Nováková veze z Podolí dvě medaile, Agáta Čechová jistotu účasti na Olympiádě dětí a mládeže

16.04.2011 21:39

 

Velice náročný den má za sebou sedmička plavců SKP. Závody, které začaly ráno v osm a skončily večer v 19 hodin dají zabrat a navíc naplno prověří morálně-volní vlastnosti borců. Ve "stařičké" podolské padesátce se v rámci Jarní ceny Prahy bojovalo nejen o medaile, věcné ceny a krásné "květinkové" diplomy, ale v případě plavců Středních Čech i o účast na Olympiádě dětí a mládeže, která se koná v termínu 21.-26.6.2011 v moravské Olomouci.

 

Stříbro a bronz pro barvy SKP vyplavala ANEŽKA NOVÁKOVÁ, i když tentokrát sama nebyla spokojená s výslednými časy. Ke dvěma medailím přidala ještě jednu "bramboru". A "koneckonců" splnila další limity pro přihlášení na Letní mistrovství ČR dorostu 2011.

Jistou účast na OH si "podolskými" výkony pojistila AGÁTA ČECHOVÁ, která znovu skvěle "létala" motýlkem na 100m i 200m. Navíc podala výborné časy na 100VZ, 100Z i 200VZ. Ve svém ročníku (1998) skončila ve všech startech na medailových pozicích, ale kategorie byla bohužel vypsána společně s ročníkem 1997, tentokrát potěšila i "brambora"!

Výbornými výkony se blýskly i SAŠA ŠIMONOVÁ (100P) a NIKOLA NEDVĚDOVÁ (100M). Bohužel oběma k účasti na OH chybí pověstný krůček vyrovnanosti více disciplín. Obě závodnice však prokázaly, že se dlouhého bazénu nebojí... Pochvalu za bojovné výkony a výborný čas na 100M si zaslouží LENKA HORVÁTOVÁ.

Na úrovni osobáků z krátkého bazénu plaval MATYÁŠ RYCHETSKÝ, gratulujeme! Martin Holub po tréninkových výpadcích dobře zvládl padesátimetrové sprinty.

  

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

 

.