Cenné kovy z mistrovství republiky žactva přivezly Míša Frebortová a Agáta Čechová

10.12.2012 17:23

TRUTNOV

V trutnovském bazénu se sešla elita českého plavání ročníku 2000. Náš klub měl silné zastoupení v šesti plavcích: FILIP BRZÁK, TOMÁŠ DVOŘÁK, MICHAELA FREBORTOVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ, SÁRA ŠAFROVÁ A ROZA TURUNENOVA.
Dobrou formu si na mistráky přivezla děvčata, z nichž nejvíce musíme pochválit Míšu Frebortovou, která dokázala získat stříbro a bronz ve znakařských disciplínách. Velmi dobře zaplavala i Lenka Horvátová, která na 200 motýlek skončila na pěkném 7.místě. Do první desítky se ve stejné disciplíně novým osobním rekordem "protlačila" i Sára Šafrová. Super osobák na stovku kraula zaplavala i Roza Turunenova. Dívky plavaly i obě štafety a bojovnými výkony si zaplavaly velmi slušné časy.
Mistrovství se tentokrát vůbec nepovedlo Filipovi Brzákovi, který zůstal opravdu daleko za svými osobními rekordy. Tomáš Dvořák si sice osobáček zaplaval, ale stačil pouze na chvost startovního pole.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:

STŘÍBRNÉ MEDAILE
FREBORTOVÁ MICHAELA - 100Z
BRONZOVÉ MEDAILE
FREBORTOVÁ MICHAELA - 200Z
 

GRATULUJEME MÍŠE FREBORTOVÉ K MEDAILÍM i novým osobním rekordu, které po podzimních zdravotních problémech, potěšily. Ostatním plavcům k osobákům, pokud si je zaplavali a dobré reprezentaci plaveckého klubu SKP. VELKÝ DÍK patří i Davidovi Horvátovi, Liborovi Frebortovi a Esko Turunenovi za výborný koučink celého víkendu.

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY

KOPŘIVNICE

Poslední žákovský mistrák absolvovali nejlepší plavci Čech ročníku 1998 v kopřivnické pětadvacítce. SKP reprezentovaly AGÁTA ČECHOVÁ a SAŠA ŠIMONOVÁ.
Skvělou formu si do Kopřivnice přivezla Agáta Čechová, která zaplavala pět osobních rekordů a v posledním startu svůj osobák vyrovnala. Výborné časy znamenaly nejen cennou bronzovou medaili, ale i umístění v první desítce ve všech absolvovaných startech. Agáta kromě medaile vyplavala ještě dvě nepopulární čtvrtá místa a jedno páté. KLOBOUK DOLŮ před tímto vystoupením Agáty, ačkoli jí zdraví na podzim pořádně potrápilo.
Nejlepší místo v celé své plavecké kariéře a to páté - vybojovala fantastickým osobákem Saša Šimonová na 100 prsa. Bohužel v ostatních startech to již tak dobré nebylo.
Holky si však svoje poslední žákovské mistrovství užily a dobrá nálada panovala nejen v bazénu, ale třeba i ve vlaku.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
BRONZOVÉ MEDAILE

ČECHOVÁ AGÁTA - 100M
 

GRATULUJEME AGÁTĚ ČECHOVÉ K BRONZOVÉ MEDAILI I K ÚŽASNÝM ČASŮM (klubové rekordy padaly...) a SAŠE ZA OBROVSKOU BOJOVNOST !

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY