Dva tituly Krajského přeborníka pro ANEŽKU NOVÁKOVOU

25.05.2009 20:38

Z kladenské vody naši plavci přivezli 8medailí, Dvě zlaté, dvě stříbrné a čtyři bronzové.

Vynikající výkon na 50VZ zaplavala Anežka Nováková, potvrdila svou nominaci na Olympiádu dětí a mládeže právě v tomto nejkratším kraulovém sprintu časem 31,1 - získala tímto ZLATO. Druhou zlatou medaili přidala v závodě na 200P. Stříbro si vyplavala na poloviční prsařské trati a dva bronzy přidala v disciplínách 200PZ a 200Z. Nutno dodat, že "středočeské" dívky ročníku 1996 patří k absolutní české plavecké špičce. O to cennější jsou Anežčiny medaile. GRATULUJEME!!!

Se dvěma bronzovými medailemi se vrátila Petra Bašíková v závodech 100Z a 100M. Před výkony a hlavně neuvěřitelným dalším zlepšením je třeba smeknout. Po necelém ročním tréninku snesou Petry časy přísné měřítko. VELKÁ POCHVALA!

Stříbrnou medaili si na krku hýčkala Nikola Nedvědová po závodě na 200M. Kromě tohoto úspěchu si Nikola OPĚT!!! vytvořila ve všech svých startech osobní rekordy. SUPER!!!

Ondra Pokorný po "plavání s delfíny" v Egyptě marně hledal sílu na delších plaveckých tratích. Bohužel právě jemu chyběly naplavané kilometry ze soustředění. Pochvalme ho však za osobáčky na krátkých kraulových disciplínách. SKVĚLÉ!!!

Matyáš Rychetský se svou "nedisciplínovaností" (velké absence na trénincích před Krajskými základními soutěžemi) připravil o možnost startu na Letním mistrovství ČR ve více disciplínách než jen na 1500VZ, neboť se na KP do Kladna na žádný další "kraul" nekvalifikoval. Současná jeho forma by mu toto určitě umožnila. Premiéru v dlouhém maratonu (1500VZ) zvládl naprosto skvěle, "strojově" pravidelné tempo, které předvedl - můžeme závidět. VÝBORNĚ!!!