Dvanáct medailí z KP v Příbrami, výborné výkony Anežky Novákové a velké osobní rekordy Nikoly Nedvědové

22.11.2009 14:50

Spokojeně se vrátila výprava žáků SKP Nymburk z krajského přeboru žactva, který se konal v příbramském aquaparku. Jedinou kaňkou těchto závodů byl předčasný odjezd MATYÁŠE RYCHETSKÉHO, který po odplavání dvou disciplín opustil tým z důvodu teploty.

Jednoznačně nejúspěšnější plavkyní se v Příbrami stala ANEŽKA NOVÁKOVÁ, ziskem dvou zlatých a tím i titulů Přeborníka středočeského kraje a třech bronzových medailí a hlavně velmi kvalitních výkonů. O obrovské konkurenci v ročníku 1996 v našem kraji svědčí starty juniorské reprezentantky Vyčítalové, medailistek z mistrovství republiky Volfové, Holanové a Kilingerové a vynikajících plavkyň Křivanové a Kubátové. O to více musíme ocenit výsledky naší největší naděje na tomto krajském přeboru.
Anežko moc děkujeme za medaile i cenné výkony!!! A přejeme závěrečnou klidnou přípravu na Zimní mistrovství ČR žactva v Kladně.

Medaile z "kraje" si přivezla i PETRA BAŠÍKOVÁ, získala jednu zlatou (a tím i titul Přeborníka středočeského kraje), jednu stříbrnou a čtyři bronzové medaile.
Petře k medailovému úspěchu gratulujeme, škoda, že tyto výsledky nejsou podpořeny osobními rekordy.

Ve výborné formě se předvedla NIKOLA NEDVĚDOVÁ, i ona si odvezla z příbramské vody medaili a to bronzovou. Z osmi startů překonala sedm osobních rekordů a např. na 200PZ o celých patnáct sekund!!!
Niky  gratulujeme, děkujeme za vynikající zlepšení a věříme ve start na Zimním mistrovství ČR žactva v Prostějově.

Hodnocení výsledku MATYÁŠE RYCHETSKÉHO by nebylo zcela objektivní, neboť již po odplavání úvodní disciplíny bylo zcela zřejmé, že náš plavec není ve "své kůži". Po polední pauze bylo evidentně vidět, že Matyáš není v pořádku a tak jsme další starty odhlásili a Matyáš odjel ve večerních hodinách domů.

Výsledky plavců SKP:

Fotky ze závodů:

Celkové výsledky: