Hodnocení přípravného soustředění před "mistráky" - Brandýs n/L (3.-6.6.2010) + výsledky testů

07.06.2010 12:27

Přípravného soustředění před Letními mistrovstvími republiky se v zúčastnilo 12 plavců pod vedením Martina Pološčuka a Ivany Davídkové, Pavel Davídek a Anežka Nováková si v sobotu "odskočili" na mezinárodní závody PRAHA 2010. Toto soustředění mělo za cíl doladit rychlost a technické nedostatky ve startech a obratkách, na které bohužel při našich třech tréninkách týdně nezbývá tolik prostoru.

Kilometráž byla uzpůsobena potřebám plavcům, každou tréninkovou jednotku jsme se minimálně 30 minut věnovali nácvikům startů a obrátek, plavali jsme i dechová cvičení.

Suchá příprava byla spíše formou her, švihadla a nezapomněli jsme na "tahání gum". Každý den jsme využili regeneraci v malém teplém bazénku.

Naprostá drtivá většina účastníků plnila veškeré plavecké motivy na 100%. Výsledky testů napovídají, že forma roste. Největším kladem soustředění je bezesporu soudržnost všech plavců. Starší plavci výborně vycházeli s mladšími, mladší se nebáli "provokovat" starší.

Poznámka: Omlouváme se všem, kteří čekají na fotky - bohužel tentokrát nejsou

SEZNAM PLAVCŮ:
PAVEL DAVÍDEK, MATYÁŠ RYCHETSKÝ, TOMÁŠ DVOŘÁK, FILIP BRZÁK, ANEŽKA NOVÁKOVÁ, AGÁTA ČECHOVÁ, KATKA DVOŘÁKOVÁ, SAŠA ŠIMONOVÁ, MÍŠA FREBORTOVÁ, SÁRA ŠAFROVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ, BÁRA HAUEROVÁ

TEST - 12 X 100VZ

TEST - 2 X 200HZ simulátor

TEST - 400VZ + 200VZ +100VZ+ 50VZ

TEST - 200HZ + 100HZ simulátor