I trenérka sní svůj sen... a někdy se naplní víc než vrchovatě !!!

12.12.2011 09:24

 

Máme za sebou první dvoje "republiky" - minulý týden Mistrovství ČR žactva a teď "čerstvě" Poháry ČR. Před námi je jen "TEN NEJVĚTŠÍ MISTRÁK" - Zimní mistrovství ČR a mistrovství ČR dorostu.


Sny a přání trenéra po celosezonní přípravě jsou malé, střední nebo velké .... I já jsem žila svůj sen !!! Nebyl nereálný, ale nebyl ani "přízemní". A jak to nakonec dopadlo ???


MISTROVSTVÍ ČR ŽACTVA dopadlo nad očekávání - titul "Mistryně ČR" AGÁTY ČECHOVÉ + její bronz, skvělé osobáky a umístění v první desítce celé České republiky SAŠI ŠIMONOVÉ a NIKOLY NEDVĚDOVÉ. A nesmím zapomenout připomenout výrazné zlepšení a nádherné osobáky MATYÁŠE RYCHETSKÉHO.

POHÁR ČR 11.LETÉHO ŽACTVA V BEROUNĚ přinesl snůšku úžasných časů, nových osobních rekordů i skvělých výsledků. Nádherného návratu (po zranění a vynechání letní sezóny) se dočkala MÍŠA FREBORTOVÁ, která si odvezla šest medailí (1-4-1). Neuvěřitelně skvěle zaplaval PETR MOTL, úžasné osobáky a taky umístění v první desítce na oba znaky. Páté (fantastické) místo ve velké konkurenci vybojovala LENKA HORVÁTOVÁ na těžké trati 100 motýlek. Do první desítky se probojovala i SÁRA ŠAFROVÁ (200Z). Novými osobáky a růstem výkonnosti je podpořili FILIP BRZÁK, TOMÁŠ DVOŘÁK A BÁRA HAUEROVÁ.

POHÁR ČR 10.LETÉHO ŽACTVA V PLZNI byl pro klub SKPNy zatím v historii klubu nejúspěšnější, sedmička plavců - ADAM KUBÁT, JOSEF KUBIŠ, NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ, TEREZKA RAFAJOVÁ, VIKY SZITOVÁ, BARČA ŠILAROVÁ A TÝNKA TÁBORSKÁ byla svými výkony na plzeňském bazénu opravdu vidět. Dvakrát zlato (4x50VZ, 4x50PZ) si ze západočeké metropole odváží štafeta žaček ve složení - TÝNKA TÁBORSKÁ, NATY DRAHOVZALOVÁ, VIKY SZITOVÁ A BÁRA ŠILAROVÁ. Čtyři zlaté, dvě stříbrné a nejhodnotnější výkon závodů si vybojovala NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ. Tři stříbra a jeden bronz získala BARČA ŠILAROVÁ v nejúžasnějších osobácích. Dvě bronzové medaile strhujícím finišem vyplavala VIKY SZITOVÁ a přidala jednu "bramboru". Medailovou sbírku doplnil jedním bronzem ADAM KUBÁT. JOSEF KUBIŠ po dvouměsíční zdravotní pauze zabojoval, osobáky o několik sekund nebyly nic mimořádného a 7.místo na 200PZ je úžasné. Největším výsledkovým skokem mile překvapila TEREZKA RAFAJOVÁ, která proti papírovým předpokladům "skočila" o neuvěřitelných sedmnáct míst a probojovala se v prsařských tratích do druhé desítky (14. a 15.místo).

 

Říká se, že sen je něco krásného, co si člověk přeje a chtěl by mít... Můj sen se nejen naplnil, ale byl mnohokráte překročen a to jen díky mým skvělým svěřencům. kteří pochopili, že úspěch je krásný, ale bolí a je třeba pro něj něco udělat !!! Mám obrovské štěstí, že mohu trénovat tak skvělou skupinu plavců. DÍKY VÁM - PLAVCI !!!

 

trenérka družstva "A" - Ivana Davídková