KRAJSKÝ PŘEBOR ŽACTVA - KLADNO (31.5.-1.6.2014) - přijatí plavci

25.05.2014 22:10

Jediný kvalifikační závod na Letní mistrovství ČR žactva se uskuteční v kladenském aquaparku. Čtrnáct plavců SKP bylo nominováno - čtrnáct plavců se nominovalo. Bohužel ze 122 přihlášených startů máme pouze 102 přijatých.

Velké naděje vkládáme do tradičních opor JIŘÍHO JELÍNKA, NATÁLIE DRAHOVZALOVÉ a MÍŠI FREBORTOVÉ. Pevně věříme díky tréninkové morálce i v úspěch VIKY SZITOVÉ, LENKY HORVÁTOVÉ a FILIPA BRZÁKA. Budeme věřit "v zázrak" u BÁRY ŠILAROVÉ, SÁRY ŠAFROVÉ, TOMÁŠE DVOŘÁKA a JOSEFA KUBIŠE. Velký obdiv si zaslouží CHRISTIAN ROBENEK, který se propracoval v sedmi disciplínách mezi nejlepší plavce kraje ( po osmiměsíčním poctivém tréninku - TO JE PARÁDA, CHRISTIANE!!!). "Velký ústup ze slávy" znamená krajský přebor pro LUCII PROCHÁZKOVOU a KRISTÝNU TÁBORSKOU - obě dvě se kvalifikovaly pouze na tři disciplíny (z 9 možných) během tří závodních půldnů ...Bohužel se ze studijních důvodů nezúčastní ROZA TURUNENOVÁ, která však při poslední návštěvě v ČR (závody v Podolí i společný trénink) - prokázala skvělou formu a hlavně obrovskou chuť bojovat o co nejlepší výsledky)

 

ZÁVODY V KLADNĚ BUDOU PRO MNOHÉ PLAVCE A PLAVKYNĚ HODNĚ ZÁSADNÍ V JEJICH PLAVECKÉ KARIÉŘE. Všichni výše jmenovaní (kromě Christiana Robenka) si několikrát "vychutnali" atmosféru REPUBLIKOVÝCH SOUTĚŽÍ (Pohárů ČR i Mistrovství ČR), získávali medaile nebo alespoň umístění v první desítce - co bude dál???
Tréninková morálka díky "nemoci zvané puberta" klesá neskutečně rychle směrem dolů a dostáváme se do situace televizní hry "Kdo přežije..." VĚŘME, ŽE AKTUÁLNÍ SITUACE - PŘINESE JEN TO NEJLEPŠÍ PRO PLAVCE A PLAVKYNĚ SKP!!!"

 

KRAJSKÝ PŘEBOR ŽACTVA - KLADNO (31.5.-1.6.2014 - PŘIJATÍ PLAVCI + DISCIPLÍNY