Letní mistrovství ČR 2011 - 3. den - ANEŽKA NOVÁKOVÁ VE FINÁLE

10.07.2011 20:39

Třetí den Letního mistrovství ČR v plavání - neděle 10.7.2011 - začal šťastným shledáním celé party - čítající plavce a trenéry z Lokomotivy Beroun, SOP Kolín a SKP Nymburk, která společně prožívala celé mistrovství.

ANEŽKA NOVÁKOVÁ měla před sebou disciplínu 200m prsa a šla do ní opravdu s vervou. Čas 2:57,80 byl o více než 3 sekundy lepší než na šampionátu dorostu a stačil na 17.místo - první nepostupové místo do finále. Štěstí však přeje připraveným a po odhlášce Anežka do finále B postoupila.


Polední "horkou" pauzu prožila společně s Pavlem Davídkem a trenéry u Vltavy. Tam se konal závod dálkového plavání "O pohár Vltavy" kam byla i ona přihlášena (po postupu do finále byl závod v chladné Vltavě skrečován). Po dobrém obědě následovala příprava na finálový start.
STARTOVNÍ POVEL POSLAL ANEŽKU DO BOJE SE SEDMI SOUPEŘKAMI. VŮBEC SE NEŠETŘILA A ZAPLAVALA NEJRYCHLEJŠÍ MEZIČAS TÉTO LETNÍ SEZÓNY. KE KONCI JIŽ CHYBĚLY SÍLY, PŘESTO VŠAK NAPODOBILA AGÁTU A DRTIVÝM FINIŠEM VYPLAVALA SKVĚLÝ ČAS 2:55,69 (jen 3 desetinky za osobákem) A VÝBORNÉ 7. MÍSTO VE FINÁLE B.
Její dnešní 15. místo v ČR na 200m prsa hodně potěšilo.

ANEŽKO - GRATULUJEME A DĚKUJEME ZA ÚSPĚCH PLAVECKÉHO KLUBU SKP NYMBURK
 
.