Letní plavecká sezóna 2012 zahájena - ve středu ve vodě, ve čtvrtek na suchu - pardon - na bowlingu

05.01.2012 22:08

První plavecký trénink závodních družstev 2012 se uskutečnil ve středu 4.1.2012. Účast na tréninku byla nevídaná - tj 92%. Je vidět, že se plavci po vánočním půstu na trénink těšili a ti, co se netěšili - byli vysláni rodiči.

Trénink po třech týdnech "bez vody" (ale někteří se byli "namočit" i ve vánoční pauze - tleskáme!) bolel !!! Každý čekal POHODOVÝ TRÉNINK a trochu se přepočítal, plavci družstva "A" a "B" jeli na plné obrátky, "Céčko" dle možností.

TRENÉŘI DĚKUJÍ PLAVCŮM ZA VÝBORNOU DOCHÁZKU A (většinou) CHUŤ TRÉNOVAT !!!

 

Zahájení sezóny pro družstvo "A" a pozvané rodiče, trenéry či příznivce se uskutečnil ve čtvrtek 5.1.2012 na bowlingu v Sadské. Účast byla nevídaná !!! Skoro jsme se nevešli. A atmosféra ??? Něco neskutečného - nejstarší plavci si zábavu našli, mladší se chichotali celý podvečer a nejmladší si to užívali (a všechny přijeli podpořit i sourozenci - převážně z družstva "B").

Troufáme si tvrdit, že si podvečer užili i všichni rodiče. Každý si našel "svou krevní skupinu" a o zábavu bylo postaráno...

 

Kromě zábavy došlo i na vážná a milá témata - zhodnotili jsme nadmíru úspěšnou zimní sezónu 2011 a každý měl možnost přednést cíle pro letní sezónu 2012 za bedlivého poslouchání (a komentářů) trenérky Ivany Davídkové.

 

CÍLE JSOU OPRAVDU VELKÉ, ALE NEJSOU NEREÁLNÉ A TAK SE TĚŠME NA "ZÚČTOVÁNÍ" V ČERVNU 2012 !!!

 

"Malý člověk si dává malé cíle, ten kdo chce něco dokázat - musí mít před sebou VELKÝ CÍL  !!!"

FOTKY

.