Letní pohár ČR - Chomutov: JIŘÍ JELÍNEK I MARTIN PETRÁK vyplavali umístění v první desítce!

16.07.2013 20:10

Letní pohár ČR jedenáctiletého žactva se konal v nedávno otevřené chomutovské pětadvacítce, do krásného bazénu se sjeli nejlepší plavci a plavkyně ročníku 2002 z celých Čech. Plavecký klub SKP pod vedením trenéra Ing. Martina Pološčuka reprezentovali tři plavci - JIŘÍ JELÍNEK, MARTIN PETRÁK a LUCIE PROCHÁZKOVÁ.

Skvěle se zadařilo Jirkovi Jelínkovi, který v prsařských tratích atakoval stupně vítězů. Bohužel skončil těsně pod nimi, ale čtvrté a páté místo v tak nabité konkurenci je úžasným úspěchem. VELKÁ GRATULACE, JIRKO!

Čtyřmi osobáky se na "mistráku" blýskl Martin Petrák, který svou formu načasoval v pravý čas - nejprve "trhal" osobáky na krajském přeboru a poté je ještě vylepšil na "republice". V motýlkářských tratích se opravdu vyznamenal! Na 50m jel poprvé pod magickou hranici 40 sekund a na 100metrové trati novým osobáčkem obsadil výborné osmé místo. BRAVO, MARTINE - JEN TAK DÁL!

Lucka Procházková také měnila své osobní rekordy, bohužel ani to nestačilo na lepší umístění než na 19. místě na 400volný způsob. LUCKO, DÍKY ZA BOJOVNOST A ZARPUTILOST!

GRATULUJEME A DĚKUJEME VŠEM ZA BOJOVNÉ VÝKONY, KLUKŮM ZA VELMI PĚKNÁ UMÍSTĚNÍ A TRENÉROVI A RODIČŮM ZA BEZCHYBNÝ "SERVIS" PRO ZÁVOĎÁKY.


VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY