LM ČR staršího žactva: České Budějovice - Dvě medaile Michaely FREBORTOVÉ a umístění "do desítky" pro Rozu Turunenovou, Lenku Horvátovou i Sáru Šafrovou

16.07.2013 12:16

Letní mistrovství ČR staršího žactva se konalo v jihočeských Českých Budějovicích, v jednom z nejkrásnějších bazénů ČR. Trenérka Michaela Šafrová si "přivezla" kvartet plavkyň - MICHAELA FREBORTOVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ, SÁRA ŠAFROVÁ A ROZA TURUNENOVA.

Nejnabitější program měla Roza Turunenova, která se kvalifikovala do šesti disciplín a dvou štafet. Roza šokovala nesmírně kvalitními výkony ve všech startech. Famózní je 5.místo na 100motýlek, 7.místo na 100volný způsob a 9.místo na 200volný způsob. Ve štafetách byla hlavním pilířem týmového boje.

Do první desítky - 9.místo - se dostala i Lenka Horvátová v náročné disciplíně 200motýlek, kam jí na stejné trati "doprovodila" 10.místem i Sára Šafrová.

S medailovými ambicemi a chutí splnit limit do juniorské reprezentace po krátké přestávce, zaviněné zdravotními problémy, se do Budějovic chystala Michaela Frebortová. Zisk stříbra na 200znak a bronzu na poloviční znakařské trati určitě potěšil. Bohužel do limitu "něco málo" chybělo.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
STŘÍBRNÉ MEDAILE
FREBORTOVÁ MICHAELA - 200Z
BRONZOVÉ MEDAILE
FREBORTOVÁ MICHAELA - 100Z

 

GRATULUJEME VŠEM ČTYŘEM PLAVKYNÍM, KTERÉ DOKÁZALY, ŽE PATŘÍ DO "ŠPIČKY" SVÉHO ROČNÍKU. VELKÝ DÍK ZA MEDAILE MICHAELE FREBORTOVÉ!

PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ I VŠEM DOSPĚLÝM, KTEŘÍ TUTO VRCHOLNOU AKCI ZABEZPEČILI A POSTARALI SE NEJEN O DOPRAVU, FANDĚNÍ, ALE I O NAPROSTÝ SERVIS PRO ZÁVODNICE.


VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP
CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ
FOTKY
- BOHUŽEL NEDODÁNY :-(