Berounské výkony předčily všechna očekávání

19.09.2010 21:18

Desítka borců se poprvé v zimní sezóně představila na závodech v Berouně. Časově velmi náročné závody (začátek 8hodin ráno, konec 19.15 večer) přinesly skvělé výkony všech plavců SKP.
"Ani ve snu jsem nečekala takové časy... Jsem šťastná, že plavci pochopili, že zlepšení přijde jen kvalitním (12 plavců na jedné dráze) tréninkem a jejich snahou a touhou se zlepšovat. Všichni plavali skvěle a dostali se na úroveň nebo dokonce za ní (OR) z vrcholných závodů v létě 2010" - Ivana Davídková.

Budeme-li hodnotit plavce dle medailových umístění dojdeme k jiným závěrům než při hodnocení výkonů. Pro trenéra je určitě měřítkem překonávání osobních rekordů, pro plavce naopak zisk medailí a diplomů.

Při prvních závodech sezóny bylo překonáno 26 osobních rekordů z 53 startů (jsou započítány semifinále a finále), což činí fantastických 50% úspěšnosti - hned na začátku sezóny. Vynikající výsledek plavců, kteří v Berouně reprezentovali SKP.

MEDAILE:
Zlaté medaile:
Čechová Agáta - 50M
Frebortová Michaela - 50VZ
Nováková Anežka - 100P

Stříbrné medaile:
Davídek Pavel - 50M, 200PZ
Čechová Agáta - 50VZ
Frebortová Michaela - 50P
Nováková Anežka - 50VZ, 50P

Bronzové medaile:
Čechová Agáta - 50Z, 200VZ
Frebortová Michaela - 50Z
Šimonová Alexandra - 50P

OSOBNÍ REKORDY:
4 - Filip Brzák, Bára Hauerová, Nikola Nedvědová
3 - Pavel Davídek
2 - Agáta Čechová, Míša Frebortová, Anežka Nováková, Sára Šafrová, Tomáš Dvořák

VELKÁ POCHVALA A UZNÁNÍ PATŘÍ VŠEM PLAVCŮM, KTEŘÍ DO BEROUNA ODJELI.

VELKÝM PŘEKVAPENÍM BYLI FILIP BRZÁK, BÁRA HAUEROVÁ a NIKOLA NEDVĚDOVÁ, né však pro trenérku. Právě tito plavci v posledních trénincích (Srbsko, SC Nymburk, Kolín, Brandýs) podávali o tréninku maximální výkony. 
JE POTĚŠUJÍCÍ, ŽE SE SKP MŮŽE OPŘÍT O SVÉ OPORY - AGÁTU ČECHOVOU, PAVLA DAVÍDKA, MÍŠU FREBORTOVOU a ANEŽKU NOVÁKOVOU, které podávají stabilní výkony bez výraznějších výkyvů.
NEZAZÁŘILI, ALE ANI NEZKLAMALI - TOMÁŠ DVOŘÁK, SÁRA ŠAFROVÁ a SAŠA ŠIMONOVÁ. Tito tři reprezentanti SKP pouze nezvládli prodat to, co mají natrénováno. Určitě si to schovávají na příští závody!


BUDOU-LI VŠECHNY ZÁVODY V TOMTO DUCHU - MŮŽEME JEN JÁSAT A TĚŠIT SE!!!

FOTOGRAFIE:

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ:

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP