Medailové žně na Kladně i v Náchodě, nevýrazné výkony v Lounech

05.11.2011 20:26

KLADNO

Zimní přebor středočeského kraje a Prahy přinesl plavcům SKP 17 medailových umístění a velký počet "bramborových" míst. Ze všech svých devíti startů se ověšela medailemi ANEŽKA NOVÁKOVÁ, která se na 50m prsa stala Krajskou přebornicí, k tomu přidala 6 stříbrných a 2 bronzové medaile. Čtyři medaile přivezl PAVEL DAVÍDEK (2x stříbro, 2x bronz), dvě medaile (2x bronz) díky své ohromné bojovnosti vyplavala AGÁTA ČECHOVÁ, která se 14denní zdravotní pauze vrátila do bazénu v plné parádě. Vynikající výkony na Kladně předvedla SAŠA ŠIMONOVÁ a "sáhla" si i na jednu bronzovou medaili. Nečekaný bronz vylovil MAREK HOLUB na 100motýlek.
Dařilo se i ostatním, překonáním mnoha osobáků udělali radost trenérce NIKOLA NEDVĚDOVÁ, MATYÁŠ RYCHETSKÝ, MARTIN HOLUB A VOJTA PEPŘ. Po dvouleté pauze si znovu užil závody MATOUŠ HOLUB, který rozhodně nezklamal.

V současné době zatím jen FOTKY

 

NÁCHOD

Dvacítka plavců statečně bojovala v Náchodě. Na závody se kvalifikovali plavci ročníku 2001 a mladší. A dařilo se drtivé většiny z nich. Gratulujeme !!!

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

 

LOUNY

Tři plavci ročníku 2000 - PETR MOTL, MÍŠA FREBORTOVÁ A SÁRA ŠAFROVÁ - bojovali v silně obsazených závodech v Lounech. Bohužel nijak oslnivé výkony nestačily na medailová umístění, musíme však konstatovat, že ročník 2000 plaval ve dvojročníku s 1999.

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP