NÁCHOD - dva poháry, osm medailí a čtvrté místo z devatenácti v bodování oddílů

26.03.2012 14:08


Rychlou vodu do náchodského bazénu odjelo "prubnout" jedenáct plavců SKP a téměř všichni se vraceli s dobrou náladou, novými osobáky a některé plavkyně i s medailemi a poháry. Prsařského dvojboje (hlavní cena závodů) se zúčastnili všichni. NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ a ANEŽKA NOVÁKOVÁ svými prsařskými kvalitami sáhly shodně po poháru za druhé místo ve své kategorii (Natálie plavala s rok staršími, Anežka v kategorii 1997 a st.). Obě dvě jmenované přidaly i medaile v jiných disciplínách (viz níže). S "bramborovou medailí" ve dvojboji se musela spokojit SAŠA ŠIMONOVÁ. Skvělým časem na 100 motýlek se blýskla NIKOLA NEDVĚDOVÁ, která tak vybojovala 3. místo.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200PZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200P
STŘÍBRNÉ MEDAILE
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100Z
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100M

BRONZOVÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100M
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 50P
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100M

Šest startů a šest osobáků, to je 100% úspěšnost pro MATYÁŠE RYCHETSKÉHO, který znovu zúročil svou úžasnou tréninkovou morálku. GRATULUJEME !!!

Skvěle si vedlo i naše úspěšné "mládí" - VIKY SZITOVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ a SÁRA ŠAFROVÁ. Všechny tři plavkyně vykročily do "jara" novými osobními rekordy a hlavně vylepšenou technikou a obrátkami. Je třeba se zastavit u NÁTÁLIE DRAHOVZALOVÉ, která svými časy na prsařských tratích překonala klubové rekordy Anežky Novákové na 50 i 200m a taktéž "sebrala" klubový rekord Agátě Čechové na 100 motýlek.

Pět osobáčků si z Náchoda odvezla PETRA KUTSCHKOVÁ ve svých doplňkových disciplínách. Ve své hlavní disciplíně skončila těsně za ním.

Výpadky v trénincích a nemoc těsně před závody eliminovaly výkony PAVLA DAVÍDKA i ANEŽKY NOVÁKOVÉ, kteří po soustředění měli dobrý pocit a těšili se na první závody. Tak snad příště.

I přes tréninkové výpadky se "zadařilo" SAŠE ŠIMONOVÉ, tři osobáky určitě potěšily. Stejně tak nebyla nemoc znát na NIKOLE NEDVĚDOVÉ, která zaplavala nejen skvěle motýlka (viz výše), ale i polohovku a v ostatních startech zůstala jen těsně za osobáky.

Velkým zklamáním byly výkony ADAMA KUBÁTA, bez jediného osobáku a ještě v časech, které plaval na počátku roku 2011 ... že už by se začala projevovat nechuť trénovat tak jako v minulých měsících ?

 

PLAVCI SKP SKONČILI NA SKVĚLÉM 4. MÍSTĚ V BODOVÁNÍ ODDÍLŮ. NA PRVNÍCH TŘECH MÍSTECH SE UMÍSTILY ODDÍLY S POČETNĚJŠÍMI VÝPRAVAMI (SC PAP Pardubice, Delfín Náchod a Lokomotiva Trutnov). GRATULUJEME !!! A ZÁROVEŇ DĚKUJEME TAKŘKA VŠEM PLAVCŮM ZA SKVĚLÉ VÝKONY, UMÍSTĚNÍ I REPREZENTACI NAŠEHO KLUBU.

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ + BODOVÁNÍ ODDÍLŮ

FOTKY

 

.