Návrat z Plzeňských sprintů byl poněkud rozpačitý...

21.10.2013 12:27

Plzeňské sprinty jako další kolo Českého poháru nebyly pro naše barvy zrovna nejúspěšnější. Čtyři dorostenci - MATYÁŠ RYCHETSKÝ, AGÁTA ČECHOVÁ, PETRA KUTSCHKOVÁ A ANEŽKA NOVÁKOVÁ odjížděly z Plzně společně s trenérkou rozpačitě s otázkou "kde je chyba???"

Novými osobáky a hlavně "chutí závodit" bezesporu potěšil MATYÁŠ RYCHETSKÝ, který ačkoli začátkem sezóny více než obvykle absentoval na trénincích, jde jasně za svým cílem - kvalifikovat se na Zimní mistrovství ČR dorostu. V Plzni udělal první krok, další snad přijde v Kladně.

Svou velkou premiéru na "takto velkých závodech" si odbyla PETRA KUTSCHKOVÁ. Dva osobáčky jsou super. Petra si závody neskutečně užívala, "lapala" po atmosféře, užívala si euforii programu odpoledních finále.

O účasti ve finále určitě před závody uvažovaly AGÁTA ČECHOVÁ a ANEŽKA NOVÁKOVÁ. Bohužel jim o chloupek uniklo...

"Právě s těmito dvěma dorostenkami jsme nejvíce řešily, "kde je chyba", "co je špatně"... neboť Agáta s Anežkou od začátku sezóny mají vynikající docházku, účast na obou soustředěních i výbornou tréninkovou morálku". Nelze vyvozovat závěry z prvních závodů sezóny (Beroun byl generálka), musíme věřit, že příště bude zas líp" - trenérka Ivana Davídková

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY