Nedělní podvečer strávený s Květoslavem SVOBODOU

19.09.2010 23:19

Před 18 hodinou se začali "trousit" první návštěvníci prodejní prezentace plavek značky FUNKITA, kterou pro náš klub připravil český reprezentat v plavání - juniorský mistr EVropy, několinásobný účastník OH, Mistrovství světa, Mistrovství Evropy - KVĚTOSLAV SVOBODA.

Účast byla velká, zájem o plavky taky přiměřený. Po příjemně strávené hodince v Lobby baru Sportovního centra jsme se přesunuli na bazén, kde nám jeden z nejlepších plavců ČR posledních let předvedl ledacos ze svého umění - techniku plaveckých způsobů, starty, obrátky.

Poté měli všichni plavci družstva "A" možnost s Květošem spolupracovat.... opravoval jim chyby, poradil jak "to" vylepšit....

PRO PLAVCE NAŠEHO KLUBU BYLA NÁVŠTĚVA KVĚTOSLAVA SVOBODY JISTĚ MOTIVAČNÍM PRVKEM. A VZHLEDEM K TOMU, ŽE JSME SE DOMLUVILI, ŽE TATO NÁVŠTĚVA NEBYLA URČITĚ POSLEDNÍ - MÁME SE NA CO TĚŠIT.

Plavky australské firmy FUNKITA jsou k nahlédnutí, k vyzkoušení a eventuálně k objednání do 30.9.2010 na každém tréninku (nebo před ním) u trenérky Ivany Davídkové