Nová plavecká sezóna ODSTARTOVALA !!!

06.01.2011 13:45

 

PŘÍPRAVKA

Nymburská Přípravka
odstartovala novou sezónu v městském bazénu ve středu 5.1.2011. Účast byla velice solidní, na trénink přišlo 29 plavců (z 39) a 6 plavců se omluvilo (nemoc, hory).
Trenérky během tréninku zjišťovaly, co z plavecké abecedy naši nejmladší borci zapomněli a byly právem potěšeny, že po několika minutách ve vodě se plaváčci rychle zadaptovali a trénovali k jejich spokojenosti a radosti.
Velkou pochvalu si zaslouží všichni účastníci prvního tréninku, přesto nelze nevyzdvihnout úsilí a snahu DENISY NOVÁKOVÉ, BÁRY SMUTKOVÉ, TEREZKY RAFAJOVÉ, KLÁRKY SOBOTOVÉ a z nejmladších ÁNI KŘÍŽOVÉ, ADÉLKY HRUŠKOVÉ, PÉTI KLOKOČNÍKOVÉ, MARKÉTKY COLOVÉ A AMÁLKY JAVŮRKOVÉ
.

 ZÁVODNÍ DRUŽSTVA

Družstvo "C"
Svoje první metry ve vodě roku 2011 mají za sebou i svěřenci Martina Pološčuka, kromě nemocných Pepy Majera, Jirky Kubiše a Terezky Raušové se sešli v plném počtu. Drtivá většina týmu se vrhla do prvního tréninku s elánem a chutí. Velkou pochvalu zaslouží především VERUNKA ŽMOLILOVÁ a MARTIN ČERVINKA.
Nejmladší závoďáci mají před sebou hodně práce během celé letní sezóny, ale první zkouška je čeká již  22.1.2011 v Mladé Boleslavi na tradiční Mladoboleslavské vlnce.

Družstvo „B“
Chuť znovu trénovat prokázali i svěřenci trenérky Leony Petrákové. Docházka 95% opravdu potěšila.
Po dlouhých dvou měsících se do bazénu vrátil Martin Petrák a nucená pauza nebyla vůbec znát. Pro plavce tohoto družstva je příznačná snaha, píle a chuť hltat nové plavecké poznatky. Nejinak tomu bylo i na prvním tréninku 2011. Pochvala patří úplně všem přítomným a přání, aby jim elán vydržel co možná nejdéle, neboť závody již klepou na dveře (22.1.2011 – Mladoboleslavská vlnka).

Družstvo „A“
První trénink roku 2011 po půlročním „mačkání se na dvou drahách (23 plavců)“ se konečně trošku tréninku podobal. Na třech drahách se představilo všech 23 plavců (i nově příchozí Vojtěch Pepř), takže 100% docházka je výzvou do dalších tréninků.
Středeční trénink se nesl v duchu „seznámení se“ s vodou po vánočních prázdninách a tak žádné velké výkony neproběhly.
Potěšila LUCKA EŠNEROVÁ, která se po delší zdravotní pauze skvěle zapojila mezi své šikovné kamarádky NATÁLKU DRAHOVZALOVOU, VIKY SZITOVOU, BÁRU ŠILAROVOU a KRISTÝNKU TÁBORSKOU. Plavci ročníku 2000 trénink zvládli na výbornou, přesto zde přístupem vynikli MÍŠA FREBORTOVÁ, BÁRA HAUEROVÁ a FILIP BRZÁK.
Dobré novoroční předsevzetí, tj. snahu a chuť dobře trénovat si zajisté dali všichni nejstarší plavci družstva „A“. Projevilo se to na většině z nich, přesto PAVEL DAVÍDEK, ANEŽKA NOVÁKOVÁ, MATYÁŠ RYCHETSKÝ, AGÁTA ČECHOVÁ a SAŠA ŠIMONOVÁ brali první novoroční trénink opravdu vážně.

PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ VŠEM PLAVCŮM, KTEŘÍ NA PRVNÍM TRÉNINKU NECHYBĚLI, ALE PŘEDEVŠÍM RODIČŮM, KTEŘÍ SE ZNOVU S CHUTÍ A ELÁNEM VRHLI DO PODPORY SVÝCH DĚTÍ V RÁMCI PLAVECKÉHO SPORTU.