Oddílové závody - "O POLABSKÝ POHÁREK"

10.05.2010 23:48

Oddílové závody "O POLABSKÝ POHÁREK" měly jediný cíl - motivovat mladší plavce do další plavecké činnosti. Z této stránky se určitě závody povedly, nejmladší borci klubu bojovali jako lvi a určitě trenérům tyto závody usnadnily práci při tvorbě nových závodních družstev.
Bohužel pro "starší" plavce tento závod nebyl příliš motivační, nepříliš výrazné ba až špatné výkony plavců, kteří by měli za týden (14dní) bojovat o účast na mistrovství republiky silně rozladily trenéry Martina Pološčuka i Ivanu Davídkovou. V některých případech lze přivřít oči, po namáhavém soustředění se objevily nemoci, ale v některých případech??? Ano, je tu spoustu otazníků...
Obrovským zklamáním byly výkony Marka Žárského, velmi nadějného plavce, který v poslední době má "vše na háku".
Nepotěšily výkony Anežky Novákové, Agáty Čechové, Saši Šimonové a Matyáše Rychetského. Věřme, že do Krajských přeborů se dají jmenovaní "do kupy" a půjdou tvrdě do nominace na "republiky".
Mezi mladšími (v současné době již závodími plavci) určitě nezklamala Natálka Drahovzalová, mile překvapil Adam Kubát a Tomáš Dvořák. Ve skvělé formě se blýsklo celé družstvo "B" trenérky Leony Petrákové - před bojovnicí Vendy Šilarovou lze jen "smeknout klobouk".
Velkým a milým překvapením byly výkony Lenky Horvátové, naší plavecké naděje, která teprve od listopadu 2009 polyká plavecké kilometry. Lenka je zářným příkladem pro všechny - jde si tvrdě za svým cílem, chce být dobrá a třeba jednou i nejlepší!!!

Oddílové závody měly napovědět, kteří plavci, by měli od září (resp. od srpnového soustředění v Srbsku) tvořit základ pro další dvě závodní družstva, která máme v plánu vytvořit. V tomto bodě je splněno - v nejbližších dnech budou zveřejněna jména plavců, kteří jsou do družstev nominováni.

Obrovskou radost nám všem připravili plavci a plavkyně ročníku 2004 a ml. Velká chuť bojovat a ukázat, co umím - byla pro ně příznačná. Velký obdiv si zaslouží neúnavná - Markétka COLOVÁ, Amálka JAVŮRKOVÁ a Anne-Maria KŘÍŽOVÁ, z chlapců Josef MAJER a Sam FARSKÝ.
 
PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ VŠEM PLAVCŮM. OBROVSKÝ DÍK PATŘÍ ROZHODČÍM, KTEŘÍ SVOU ROLI BRALI NAPROSTO VÁŽNĚ. PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ I SPONZORŮM, KTEŘÍ PŘISPĚLI NA CENY A SLADKOSTI PRO PLAVCE. NEMALÝ DÍK SI ZASLOUŽÍ I MARKÉTA HEJLOVÁ, KTERÁ SE POSTARALA O OZVUČENÍ BAZÉNU.

První ročník závodů "O POLABSKÝ POHÁREK" je minulostí - ať žije druhý ročník v následujícím roce 2011

VÝSLEDKY ZÁVODŮ:

FOTKY:

TECHNICKÉ ZABEZPEČENÍ A ROZHODČÍ: