Osm cenných kovů vylovily plavkyně SKP na Letním přeboru středočeského kraje v Podolí

28.04.2013 13:45


Páteční odpoledne a sobotní celý den hostil podolský plavecký stánek Přebor Prahy a Letní přebor středočeského kraje. Na startu se sešla velmi kvalitní konkurence, zvláště Středočeši se tentokrát sešli ve velmi početném i kvalitním složení.

SKP v pátek reprezentovalo 11 plavců: Matyáš Rychetský, Vojtěch Pepř, Anežka Nováková, Nikola Nedvědová, Agáta Čechová, Saša Šimonová, Petra Kutschková, Lenka Horvátová, Roza Turunenova, Sára Šafrová a Bára Hauerová. V sobotu ještě dorazili: Pavel Davídek, Filip Brzák a Tomáš Dvořák.

Osm cenných kovů, které vybojovaly ANEŽKA NOVÁKOVÁ, AGÁTA ČECHOVÁ a ALEXANDRA ŠIMONOVÁ, není špatným výsledkem i když je to ústup z loňských pozic. Spíše než menší množství medailí mrzí výkonnost dorostenek a částečně i dorostenců, neboť právě zde měly padat časy, kterými si zajistí účast na Letním mistrovství ČR dorostu - a to se nestalo.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 50P, 100P, 200P
ČECHOVÁ AGÁTA - 200M

STŘÍBRNÉ MEDAILE
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 50Z, 200PZ
BRONZOVÉ MEDAILE
ČECHOVÁ AGÁTA - 50Z
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 400VZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200P


Bojovností a velmi slušnou formou potěšily ROZA TURUNENOVA a LENKA HORVÁTOVÁ, které atakovaly své osobáčky z dlouhého bazénu, a ukazují, že výkonnost stále stoupá. Určitě nezklamal v doplňkových startech MATYÁŠ RYCHETSKÝ a VOJTĚCH PEPŘ v krátkých tratích, kteří taktéž pokořili "osobáček". U všech ostatních není co chválit, časy zaplavané v Podolí jsou daleko za osobními výkony. U některých i "propastných" deset a více sekund.

 

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY