Osm medailí ze Zimního přeboru středočeského kraje - HISTORICKÝ ÚSPĚCH SKP

06.11.2010 22:57

Zimní přebor středočeského kraje a Prahy hostil kladenský aquapark. Pět reprezentantů SKP odjíždělo s cílem pokusit se proniknout mezi nejlepší v kraji a prodat stále gradující formu.
Neskutečný úspěch, o kterém se nám všem zdálo jen v těch "nejkrásnějších" snech se stal skutečností. Z Kladna jsme přivezli OSM MEDAILÍ - nejlepší výsledek v historii plaveckého klubu SKP.
Sedm medailí získala ve velké konkurenci ANEŽKA NOVÁKOVÁ ve vynikajících výkonech ve všech devíti!!! startech a jednu přidal v neuvěřitelném osobním rekordu (sázka je sázka, co???) PAVEL DAVÍDEK.
Oběma medailistům skvěle sekundovali MAREK HOLUB, MATYÁŠ RYCHETSKÝ A NIKOLA NEDVĚDOVÁ.

 

Při závodech padlo 18 osobních rekordů, získali jsme 8 umístění na stupních vítězů, bylo překonáno 5 klubových rekordů.

STŘÍBRNÉ MEDAILE
Nováková Anežka - 50P
Nováková Anežka - 100P
Nováková Anežka - 200P
Nováková Anežka - 800VZ

BRONZOVÉ MEDAILE:
Nováková Anežka - 400VZ
Nováková Anežka - 200PZ
Nováková Anežka - 100PZ
Davídek Pavel - 200PZ

 

KLUBOVÉ REKORDY
Nováková Anežka - 50P, 400VZ, 200PZ, 100P, 100PZ

OSOBNÍ REKORDY
6 - Nováková Anežka,
4 - Nedvědová Nikola, Rychetský Matyáš
3 - Davídek Pavel

HODNOCENÍ ZÁVODŮ
- vynikající, vynikající, vynikající!!!
- neskutečný "vzlet" Anežky Novákové mezi elitu středočeského kraje - v prsařských disciplínách za Nikolou Červenkovou - v časech, o kterých se mohlo v letní sezóně jen zdát. Navíc Anežčiny časy na tratích 50P, 400VZ, 200PZ, 100P a 200P patří do první pětky v ČR - neskutečná všestrannost a posun výkonnosti u této plavkyně!!!
- na svou "první" velkou medaili si počkal Pavel Davídek a osobáček o rovných 6,5 sekundy na 200PZ - to byla nejen radost z výkonu, ale také z vyhrané sázky, kterou mezi sebou uzavřeli těsně před startem Pavel a Marek Holub. GRATULUJEME!
- o výborné formě znovu přesvědčila Nikola Nedvědová, hlavně v motýlkářských disciplínách. Cílevědomá a poctivě trénující Nikola začíná sbírat odměny zatím jen formou velkých osobních rekordů
- veliké příjemné překvapení připravil trenérce Matyáš Rychetský, který "pomalu ale jistě" stále posunuje
své osobní rekordy... Jeho nesmírná radost při pohledu na výsledkovou tabuli po doplavání 100 a 400VZ byla ohromným zážitkem nejen pro plavce SKP
- Marek Holub podal standartní výkony a bohužel právě v těchto závodech se projevila jeho "nevyzávoděnost", kdy se někdy i školáckými chybami připravil o vyšší příčky či dokonce o medaile

OBROVSKÁ GRATULACE PATŘÍ VŠEM PĚTI PLAVCŮM, ALE TENTOKRÁT NELZE NEVYZVEDNOUT VÝSLEDKY ANEŽKY NOVÁKOVÉ, KTERÁ SI KLADENSKÝMI VÝKONY ZAČÍNÁ PLNIT SVŮJ "VELKÝ ALE NIKOLI NEUSKUTEČNITELNÝ" SEN.
ANEŽKO - AŤ TI TO VYJDE (za poslední období tréninků i závodů si ten sen zasloužíš uskutečnit!!!) !!!

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

FOTKY