Plavcem roku v SKP se stala Anežka Nováková

25.02.2011 13:57

Nymburský deník - 25.2.2011

 

Nymburk – Dlouho očekávaná akce „Vyhlášení plavce SKP roku 2010“ proběhla ve Sportovním centru v Nymburce za účasti dvaasedmdesáti plavců, deseti trenérů, hostů – místostarosty Nymburka Zděnka Vocáska, ředitele Sportovního centra Kamila Kleníka, předsedy SKP Nymburk Miloslava Matouše, zástupci sponzorů, hosta večera, reprezentačního trenéra juniorů Borise Neuwirta a „spíkra“ Radka Šilhana.

 

Anežka Nováková byla vyhlášena nejlepším plavcem klubu SKP Nymburk
Anežka Nováková byla vyhlášena nejlepším plavcem klubu SKP Nymburk

Právě moderátor večera byl motorem celé akce. Vtipný, pohotový a znalý plavecké problematiky.

Plavci SKP společně bilancovali a hodnotili rok 2010. Vzpomínalo se na uskutečněné akce, úspěšné závody i běžné problémy.

Vrcholem večera bylo vyhlášení několika kategorií hodnocení roku 2010. V nejcennější kategorii Plavec roku zcela jasně zvítězila Anežka Nováková, následovaná Pavlem Davídkem a Agátou Čechovou. Skokanem roku se stala Michaela Frebortová před Lenkou Horvátovou a Barborou Hauerovou. Cenu za Objev roku si odnesla talentovaná Vendula Šilarová.

Ocenění dostali všichni závodící plavci za úspěšnou reprezentaci klubu. Nejvíce překvapení a dojatí byli nejmladší plaváčci, kteří si pověsili na krk medaili za první zvládnuté plavecké krůčky.

Klub odměnil i plavce, kteří úspěšně hájili barvy SKP v nedávné minulosti a v současné době již pověsili plavání „na hřebík“.

„Slavnostní večer bilancování roku 2010 se vydařil a v současné době již plavci, trenéři, rodiče, sponzoři a příznivci plaveckého klubu SKP Nymburk píší nové řádky roku 2011,“ uvedla jedna z trenérek SKP Nymburk Ivana Davídková.