PLAVCEM SKP NYMBURK ROKU 2012 SE STALA ANEŽKA NOVÁKOVÁ

09.02.2013 19:47

Tradiční každoroční slavnostní akce "Vyhlášení plavce roku, tentokrát roku 2012" se uskutečnila ve čtvrtek 7.2.2013 v baru a jeho přísálí Sportovního centra Nymburk.

ÚČAST:

Akce se zúčastnilo 101 plavců a plaváčků klubu (bohužel chyběli především nejmladší plavci). Rodičů či doprovodu bylo spočítáno 157 osob. Docela "masová akce"!

MODERÁTOR:

Radek Šilhan, profesionál se vším všudy, navíc vzhledem k tomu, že již mnoho plavců našeho klubu zná (vždyť moderoval již počtvrté) - měl podvečer "šmrnc" a spád. Radek Šilhan udržel pozornost dospělých i dětí po celou dobu akce, jeho trefné poznámky a rozhovory s plavci či trenéry neměly chybu!

HOST VEČERA:

Dvojnásobná mistryně Evropy, olympionička z Londýna, reprezentantka ČR a k tomu strašně milá mladá dáma PETRA CHOCOVÁ si získala nejen plavce a plaváčky, kterým předávala ceny a na konci akce rozdala více než stovku autogramů, ale i dospělé. Svým přirozeným vystupováním, s úsměvem na tváři a třeba i prezentací nového klubového trička v rámci focení s trenéry SKP. Pétíí, děkujeme!

OCENĚNÍ TRENÉRA:

MATYÁŠ RYCHETSKÝ - "sluníčko družstva", poctivě trénující plavec s velmi doboru docházkou
ALEXANDRA ŠIMONOVÁ - plavkyně, která ví o svém talentu a umí ho využít (jen malinko chybí k cenným kovům)
PETRA KUTSCHKOVÁ - naprosto skvěle zvládla přestup, má vynikající morálně-volné vlastnosti, ví - co chce a dokáže si za tím jít (nejen v plavání)
VERONIKA ŽMOLILOVÁ - neskutečný elán a přehled o trénincích či závodech vyráží dech nejen trenérce. Díky skvělé docházce patří k nejlepším.
KATEŘINA APLTAUEROVÁ - jedna z nejuniverzálnějších plavkyň klubu, roste z ní skvělá polohovkářka. Výborný dříč o trénincích.
VENDULA ŠILAROVÁ - talent, šikulka a pokořitelka mnoha klubových rekordů
SANDRA PETRÁKOVÁ - živel, který kladně hýbe životem klubu. Borkyně v závodech, bojovník při trénincích.
LUKÁŠ HINGAR - velmi šikovný klučina, který za rok udělal neskutečný výkonnostní skok (bohužel na "Skokana roku" to nestačilo)
VERONIKA KUBIŠOVÁ - talentovaná plavkyně, která má chuť na sobě pracovat. A to se cení!
FILIP VYHLÍDAL - citlivý, ale zároveň neskutečně vnímavý plavec, který má dáno do vínku "nic neošidit". Velká naděje klubu SKP.
VILÉM BRYNYCH - nebojácný klučina, kterého nezlomil přestup mezi starší plavce...
JAN MATOUŠ - absolutní vítěz, co se týče docházky celého plaveckého klubu SKP. Jeho plavecké chvíle určitě přijdou....
MICHAELA MACHOVÁ - obrovský talent, navíc hodně ambiciózní holčina, pokud vydrží - dočkáme se velkých výsledků
MAXIMILIÁN BĚLOHRADSKÝ - plave půlroku a přesto díky svému talentu strčí do "kapsy" mnohem starší plavce
ANIČKA PELCOVÁ - sluníčko Přípravky, výborná docházka a hlavně chuť se něco naučit

CENY PLAVECKÉHO KLUBU SKP NYMBURK

Každý plavec či plaváček odcházel domů s nějakou cenou, neb si jí každý za svou "vodní práci" zaslouží. Nejlepší však nemohou být všichni a tak zde je "pár" vyvolených.

OBJEV ROKU:

FILIP VYHLÍDAL - talentovaný mladý plaváček, který svou vynikající docházkou a hlavně chutí plavat překonával klubové rekordy, které měly již vizitku "vousaté". Vzhledem k tomu, že víme, že má Filip i velkou podporu v rodině - věříme, že postupně vyroste "ve velkého plavce"!!!

SKOKAN ROKU:

1. místo: JAKUB JETEL (2003) - skvělý kluk, talent s obrovským citem pro vodu. Plavec, který během roku "poskočil" z Přípravky rovnou do družstva "B". Jeho bojovnost je mnohdy větší než technické možnosti. Pokud mu vydrží nasazení a chuť - určitě se dočkáme "zajímavých výsledků a výkonů".
2. místo: JOHANNA PEKOVÁ (2003) - slečna, která k nám přestoupila z plaveckého odíílu Delfín Jičín. Základy tréninku a vcelku slušná technika jí katapultovala mezi nejlepší talentované plavkyně SKP. Její osobáky "skákaly" o desítky sekund.
3. místo: SANDRA PETRÁKOVÁ (2005) - neuvěřitelně pohybově nadaná holčička, která dělá vše s "vervou". Od gymnastiky utekla nejspíš i díky mamince k plavání a pokořuje klubové rekordy "levou zadní"

PLAVEC ROKU:

1.místo: ANEŽKA NOVÁKOVÁ - bezkonkurenčně nejlepší a nejúspěšnější plavkyně klubu SKP . Finále OPEN republiky a desetkrát finále finále Mistrovství republiky dorostu - nemáme lepšího plavce či plavkyni.
2. místo: MICHAELA FREBORTOVÁ - juniorská reprezentantka ČR, mistryně republiky na 100Z, několikanásobná medailistka na "republice" a velmi poctivě trénující plavkyně
3. místo: AGÁTA ČECHOVÁ - stříbro a bronz z Mistrovství ČR staršího žactva. Škoda jen tréninkové morálky u této nesmírně talentované plavkyně, která má ale velmi solidní docházku - třeba se v novém roce i ta intenzita zlepší :-)

FOTKY Z VYHLÁŠENÍ

OCENĚNÍ PLAVCE SKP ROKU 2012