Plavci SKP vyhráli i třetí kolo Středočeského poháru - MALÁ CENA NYMBURKA (18.5.2013)

20.05.2013 14:05

Plavecký klub SKP pořádal v Kutné Hoře III. kolo Středočeského poháru pod názvem MALÁ CENA NYMBURKA. Díky výborným rozhodčím, kterým vévodil Pavel SUK a Petr DAVÍDEK ze SOP Kolín, byly závody i v počtu 780 startů vcelku brzy hotovy. Nejlepší si odvezli z Kutné Hory diplom, medaili a vítězové i věcnou cenu.

Pro ročník 2003 byl tento závod posledním prověřením formy před kvalifikací na Poháry ČR a musíme konstatovat, že většina potvrdila stoupající formu. Nejlépe plavala JOHANNA PEKOVÁ, která sesbírala nejen 4 medaile, ale hlavně šest osobáčků. "Konečně" se zase dočkal osobáků a zlepšení JAKUB JETEL, který teď je přešlapoval na místě. Výborné časy mu přinesly i šest medailí. Čtyři osobáky  si vyplavala stále se zlepšující BARBORA MATOUŠOVÁ, škoda, že to nestačilo na stupně vítězů. Pochvalu si zaslouží i MATĚJ MAZÁNEK, který pomaloučku vylepšuje své časy - snad to bude stačit na "republiku". 50% úspěšnost v osobácích si připsala LENKA ČERVENÁ, která si však svůj plavecký potencionál zatím stále "schovává". Po nemoci se překvapivě zlepšením blýskl VLADIMÍR TÁBORSKÝ, super! Tři osobáčky a jednu medaili vybojovala VERONIKA ŽMOLILOVÁ. Cit pro vodu a tréninková snaha přinesla další velké zlepšení OSKAROVI TURUNENOVI - skvělé! Určitě se více očekávalo od KATEŘINY APLTAUEROVÉ a ZUZANY FREBORTOVÉ, které zatím nedokáží "prodat" svou docházku a píli při trénincích. Snad to přijde v tu pravou chvíli - v Příbrami či ještě lépe v Domažlicích. Po tréninkové pauze zaplaval standart JIŘÍ KUBIŠ.

Plavci 2004 a mladší, kteří bojovali o Středočeský pohár, nenechali nikoho na pochybách, že jdou po obhajobě "poháru" opravdu vážně a znovu v bodování vyhráli, je to již třetí kolo po závodech v Příbrami a Nymburce. K vítězství přispěli takřka všichni, o nejvíce bodů se zasloužili SAMUEL FARSKÝ, ADÉLA HRUŠKOVÁ, ŠIMON JANĎOUREK, MATYÁŠ KUBÁT, BARTOLOMĚJ KUBIŠ, SANDRA PETRÁKOVÁ a ELIŠKA ŠAFROVÁ. Nejvíce osobáčků - čtyři, tj 100% - si vyplaval bojovný ŠIMON JANĎOUREK a stále se zlepšující MIROSLAV VČELÁK, 100% úspěšnost si přivezl ve třech startech JAN MATOUŠ. Pochvalu si určitě zaslouží za vylepšená osobní maxima ANNA HORKÁ, JAKUB JAKOUBEK, DAVID KLUCH, LUKÁŠ KLVAŇ, BARTOLOMĚJ KUBIŠ, SANDRA PETRÁKOVÁ, DENISA VODIČKOVÁ.
Svou závodní premiéru si odbyl MAREK NOVOTNÝ.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

JETEL JAKUB - 50Z, 50M
KUBIŠ BARTOLOMĚJ - 50Z, 100Z
ŠTAFETY - 3x

STŘÍBRNÉ MEDAILE
FARSKÝ SAMUEL - 100P
JETEL JAKUB - 100PZ, 100VZ, 100Z, 50VZ
PEKOVÁ JOHANNA - 50Z, 100PZ, 100Z
PETRÁKOVÁ SANDRA - 50M
ŠAFROVÁ ELIŠKA - 50VZ
TURUNEN OSKAR - 50P, 100P
ŠTAFETA - 1x

BRONZOVÉ MEDAILE
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100VZ, 50M
FARSKÝ SAMUEL - 100PZ
FREBORTOVÁ ZUZANA - 100Z
PEKOVÁ JOHANNA - 100P
PETRÁKOVÁ SANDRA - 100PZ
ŠAFROVÁ ELIŠKA - 100VZ, 100Z
ŽMOLILOVÁ VERONIKA - 50VZ

GRATULUJEME VŠEM BORCŮM ZA MEDAILE, BODY I OSOBNÍ REKORDY A OSTATNÍM ZA BOJOVNOST !!! Na podzim se konají další tři kola Středočeského poháru a tak si již nyní zatrhněte tyto termíny: 5.10.2013 - Kolín, 9.11.2013 - Kralupy a těsně před vánoci 21.12.2013 - Kladno.

Všichni věříme, že si jako předvánoční dárek z Kladna POHÁR ZNOVU ODVEZEME !!!

DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ SE PODÍLELI NA HLADKÉM PRŮBĚHU ZÁVODŮ - ROZHODČÍM, TRENÉRŮM, RODIČŮM I FANDIČŮM NA BALKONU BAZÉNU

CELKOVÉ VÝSLEDKY

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

BODOVÁNÍ KLUBŮ

 

.