Plavci SKP vylovili v Podolí 16 medailí, trojnásobnou přebornicí kraje se stala ANEŽKA NOVÁKOVÁ (DOPLNĚNO)

05.05.2012 20:38

V podolské padesátce se uskutečnil Letní přebor středočeského kraje. Plavci SKP v počtu devíti "kousků" se mezi držiteli cenných kovů prosadili celkem 16x. Pochvala patří ANEŽCE NOVÁKOVÉ, která v každém svém startu svůj výkon proměnila v medaili a získala tak 3 zlaté, 2 stříbrné a 4 bronzové medaile. Tři stříbra si odvezla AGÁTA ČECHOVÁ, jeden bronz a dvě stříbra skvělými časy vyplavala SAŠA ŠIMONOVÁ. Bronz do sbírky SKP přidal MATYÁŠ RYCHETSKÝ v dlouhém kraulařském maratonu na 1500 metrů. Třikrát se na nepopulárním čtvrtém místě umístila NIKOLA NEDVĚDOVÁ. PAVLU DAVÍDKOVI A MARKOVI HOLUBOVI se "párkát" podařilo proniknout do první desítky startovního pole. Výkony MARTINA HOLUBA A VOJTY PEPŘE na přední umístění zdaleka nestačily.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 400PZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200P

STŘÍBRNÉ MEDAILE
ČECHOVÁ AGÁTA - 50M
ČECHOVÁ AGÁTA - 100M
ČECHOVÁ AGÁTA - 200M
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 50P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 1500VZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200P

BRONZOVÉ MEDAILE
RYCHETSKÝ MATYÁŠ - 1500VZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 400VZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200PZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200VZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 800VZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50Z

 

Milé překvapení připravila sobě i trenérce SAŠA ŠIMONOVÁ, která ve všech startech překonala svá osobní maxima. Potěšila i NIKOLA NEDVĚDOVÁ, která znovu potvrdila, že 100 motýlek umí na dlouhém bazénu zaplavat za 1:15. Další dvě sekundy na své hlavní trati 200 znak "ukrojil" MATYÁŠ RYCHETSKÝ a potvrzuje, že by nemusel být bez šance plavat na dorosteneckém šampionátu. V kraulařském sprintu překvapil VOJTA PEPŘ, když svůj výkon stlačil pod 30 sekund. Ne zcela ve své kůži byla za startovním blokem tentokrát AGÁTA ČECHOVÁ, které chyběl "agátin" náboj bojovnosti a urputnosti - škoda - na tituly v motýlkářských tratích si určitě měla sáhnout... ANEŽKA NOVÁKOVÁ si opravila osobáky pouze v doplňkových disciplínách, škoda, že v hlavních tratích se "časy nějak nehýbou".
 

VELKÁ GRATULACE PATŘÍ VŠEM MEDAILISTŮM A VŠEM, KTEŘÍ POKOŘILI OSOBÁKY.

 
Závěrem hodnocení:
 
Možná by se měli právě tito "starší plavci" zamyslet nad svým přístupem k závodům - rozcvičení, rozplavání a samotná příprava na start - neboť právě oni jdou příkladem svým mladším kolegům a kamarádům. A to co předvedli někteří na závodech v Podolí, kde museli být opakovaně vyzýváni k činnosti - určitě nepatří do "arzenálu zbraní" plavců, kteří chtějí něco dokázat...
 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY