Plavci SKP zazářili na Litoměřickém kalichu. VYHRÁLI BODOVÁNÍ KLUBŮ A VEZOU DOMŮ ÚŽASNÝ POHÁR A SPOUSTU MEDAILÍ!!!!! (doplněno)

08.02.2014 20:21

Velký prestižní závod úvodu sezóny se jako každý rok uskutečnil v Litoměřicích. Obrovská účast plavců, mnoho Mistrů a Mistryň ČR žactva, vyzývající boj v klubové soutěži.

Plavci SKP vyjeli v počtu 24 plavců a plavkyň. Někteří se skvělou tréninkovou docházkou, jiní po pár trénincích - všichni však s chutí bojovat nejen za sebe, ale hlavně za celý tým!

ÚČAST VE FINÁLE:
100m ZNAK
FREBORTOVÁ MICHAELA
SZITOVÁ VIKTORIE

ŠILAROVÁ VENDULA
PEKOVÁ JOHANNA

FREBORTOVÁ ZUZANA
JETEL JAKUB
KUBIŠ JIŘÍ

100m MOTÝL
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100P, 50P
FREBORTOVÁ
MICHAELA -100Z
JETEL JAKUB - 50Z, 100Z
PEKOVÁ JOHANNA - 50Z
SZITOVÁ VIKTORIE - 50Z
ŠILAROVÁ VENDULA - 100Z

STŘÍBRNÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100Z
FREBORTOVÁ MICHAELA - 50Z
JETEL JAKUB - 100M, 50V
MATOUŠOVÁ BARBORA - 100P
PEKOVÁ JOHANNA - 100M,
ŠILAROVÁ VENDULA - 50M, 50VZ

BRONZOVÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100VZ, 100M
PEKOVÁ JOHANNA - 100VZ, 100Z, 50VZ
SZITOVÁ VIKTORIE - 100Z
ŠILAROVÁ VENDULA - 50Z, 100M

Velmi výraznými postavami v týmu a největšími sběrateli bodů se stali JAKUB JETEL (potěšil především umístěním, výkony už daleko méně), NATÁLIE DRAHOVZALOVÁ (kromě hlavní prsařské trati potěšila dalším zlepšením), VENDULA ŠILAROVÁ (vyhrála hlavní závod, vybojovala další medaile) a JOHANNA PEKOVÁ (která střídala slabší momenty s vynikajícími, ale "fest" bodovala).


Nejhodnotnější výkon našich plavců patří MICHAELE FREBORTOVÉ, která na začátku sezóny zaplavala fantastických 1:08,9 na 100 znak.


Největšími sběrateli osobních rekordů se stali: TOMÁŠ DVOŘÁK, NATÁLIE DRAHOVZALOVÁ, MICHAELA FREBORTOVÁ, JIŘÍ KUBIŠ a JOHANNA PEKOVÁ. Naopak bez jediného zlepšení odjížděli JAKUB JETEL, ZUZANA FREBORTOVÁ, MATYÁŠ PECH, VIKTORIE SZITOVÁ, MARTIN PETRÁK a VLADIMÍR TÁBORSKÝ.

Zisk poháru za vítězství v bodování klubů je dalším velkým úspěchem celého plaveckého klubu SKP Nymburk. Vážíme si vynikajících jednotlivců, ale ještě více potěší - úspěch týmu.

DĚKUJEME VŠEM PLAVCŮM ZA BOJOVNÉ VÝKONY, MEDAILISTŮM GRATULUJEME K CENNÝM KOVŮM, TĚM, KTEŘÍ BODOVALI, ALE NA STUPNĚ VÍTĚZŮ NEDOSÁHLI - DÍKY ZA BODÍKY A TĚM, KTERÝM SE ZÁVODY ZROVNA MOC NEVYDAŘILY PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ A ÚSPĚCHŮ V DALŠÍCH ZÁVODECH SEZÓNY.

 

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ
POŘADÍ KLUBŮ - LITOMĚŘICKÝ KALICH

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

FOTKY

 

PRVNÍ SPORTOVNÍ CITÁT "DO SBÍRKY"!!!

zdroj citátu: vsc-plavani.cz