Po měsíci tréninku je třeba rozdat pochvaly

26.09.2010 23:38

Většina členů "A" družstva SKP Nymburk (kromě Marka Holuba, Adama Kubáta, Sáry Šafrové a Viky Szitové) má za sebou měsíc tréninků. Nastal čas pochválit a třeba i povzbudit do další práce.

Ze starší skupiny si 100% pochvalu zaslouží Pavel Davídek, Agáta Čechová, Nikola Nedvědová i benjamínek Míša Frebortová. Tito čtyři plavci dokážíí ODTRÉNOVAT trénink beze slůvka napomenutí a je na ně 100% spolehnutí. Prostě mají chuť trénovat naplno. V této skupině se nacházejí plavci či plavkyně, kteří odtrénují v hodinách tréninku pouze to - co je baví. Sem patří určitě Saša Šimonová, Matyáš Rychetský a Katka Dvořáková. Za svými tréninkovými schopnostmi zůstávají Anežka Nováková, Marek Holub a Martin Holub.

Z mladší skupiny zaslouží velkou pochvalu Natálka Drahovzalová. Ta jediná odtrénuje tréninky na 100%. Na její úroveň se přibližují Filip Brzák, Tomáš Dvořák, Bára Hauerová, Kristýnka Táborská a Bára Šilarová. I tady je skupina plavců, kteří odmakají pouze to, co je baví nebo co jim jde. Do této skupiny určitě patří Lucka Ešnerová, Lenka Horvátová, Sára Šafrová a Viky Szitová. Ve skupině mladších plavců zcela nepřesvědčují svými tréninky Adam Kubát a Marek Žárský.

Pochvala patří všem za velmi kvalitní docházku. Velké poděkování patří všem rodičům, kteří "vzali za své" nové tréninkové hodiny.

KRAJSKÉ ZÁVODY ŘÍJNU (závody Beroun, Mladá Boleslav, Neratovice a Kutná Hora) UKÁŽÍ, ZDA NASTOUPENÁ CESTA JE TA SPRÁVNÁ. Těšme se proto na první srovnání s plavci středočeského kraje!