Poslední střípky roku 2010

31.12.2010 22:19

Plavecký klub SKP Nymburk vstoupí do nového roku 2011 s mnoha cíli i závazky !!!

TRENÉŘI:
Trenérská parta, která v současné době "koučuje" plavce SKP je tou nejlepší, která se v historii klubu sešla. Fungují zde bývalí plavci a dále pak sestava nadšenců, kteří mají rádi nejen plavání, ale i práci s dětmi!!! V posledním roce (rok 2010) vykrystalizovala parta, která se nestřetává jen na bazénu, ale časté jsou i akce mimo bazén. Tyto akce stmelují kolektiv a tak i některé "rozmíšky" jsou brány s nadhledem, neboť se "ti lidé okolo vody" znají... trenéři cítí i velkou podporu od rodičů mladších plavců (ročníky 2000 a 2001) a to jsou fajn vyhlídky - díky Vám "rodičové"!!!

DOSPĚLÍ:
Pavel Davídek i Marek Holub chtějí plavat i nadále, navzdory blížící se maturitě! VELKÁ POCHVALA !!!

DOROST:
Mezi dorostenky nám vstoupí velmi úspěšná žačka ANEŽKA NOVÁKOVÁ. Držme jí palce, nebude to jednoduché... ale pokud vydrží píle ze zimní sezóny 2010 - máme se na co těšit!

ŽACTVO - 1997 - 2000
Neustále stoupající výkony Nikoly Nedvědové a Matyáše Rychetského, medailová žeň Agáty Čechové na "republice" a skvělé výkony Katky Dvořákové a Saši Šimonové a velmi kvalitní sestava ročníku 2000 (Filip Brzák, Tomáš Dvořák, Míša Frebortová, Bára Hauerová, Lenka Horvátová a Sára Šafrová) nám dávají záruky další úspěšné sezóny!

ŽACTVO 2001
Silná sestava ročníku 2001 - Adam Kubát, Josef Kubiš, Natálka Drahovzalová, Lucka Ešnerová, Viky Szitová, Bára Šilarová a Kristýnka Táborská - nám dodává optimismus do další sezóny. Výkony této sedmičky plavců slibují účast všech sedmi plavců na "republice" desetiletého žactva !!! A to je moc FAJN!

ŽACTVO 2002 A MLADŠÍ
Systematická práce trenérů Leony Petrákové a Martina Pološčuka přináší pomalu, ale jistě své ovoce. Mezi plavci této věkové kategorie se již nyní objevují hvězdičky a "talenti". Držme našim nejmladším palce, ať zúročí postřehy svých trenérů (a bývalých skvělých plavců)!

PŘÍPRAVKY
Trenérky i mezi nově příchozími plavci dokázaly rozpoznat "plavecké vlohy". Teď bude záležet jen na samotných plavcích a jejich rodičích, zda promluví do historie SKP.

VEDENÍ PLAVECKÉHO KLUBU SKP NYMBURK PŘEJE VŠEM, KTEŘÍ SI "ROZKLIKNOU" TENTO ČLÁNEK - VŠE NEJ NEJ DO ROKU 2011, ROKU SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ A SNŮ :-)