První dorostenecké finále pro ANEŽKU NOVÁKOVOU

01.07.2011 21:00

 

Na svůj první dorostenecký šampionát do moravského Zlína se vydala společně s kamarádkami (a soupeřkami) Pájou a Adélkou (obě ze SOP Kolín) ANEŽKA NOVÁKOVÁ.

  SUPER SLEČNY !!! Zleva: Adélka, Anežka, Bauuška, Pája

 

Již dopředu byla seznámena se svými soupeřkami. Plavala ve společné kategorii mladšího dorostu (ročníky 1995 a 1996) jako mladší ročník a tak neměla co ztratit !!!

 

Bohužel již první start nevyšel podle přání a představ a značně nahlodal psychiku naší nejlepší plavkyně. Krátký padesátimetrový prsařský sprint "nesedl" tak jak měl.

Druhý závodní den přinesl velice nešťastný závod na dvojnásobné trati. Od prvních temp Anežka nebyla schopná chytit správný rytmus a výsledný čas nevěstil nic dobrého.... Nakonec se však po odhlášce jihlavské plavkyně radovala celá naše výprava... První finále bylo v kapse! Ve finálovém závodě byla vidět obrovská snaha zaplavat, co nejlépe! Nakonec z toho bylo 7. místo (bohužel daleko za osobním rekordem).

Poslední den mistrovství byl ve znamení dvou dvoustovek. První prsařská se nepovedla vůbec - bohužel. Druhá polohová byla výrazně lepší, přesto Anežka zůstala těsně za branami finále.

Odjezd ze Zlína nebyl vůbec radostný... v autě bylo hodně smutno! Anežka prostě chtěla víc než jedno finále! (co by však i za tento výsledek dali jiní plavci či plavkyně)...

 

HLAVU VZHŮRU A CHUŤ DO DALŠÍHO MISTRÁKU "ANEŽKO" !!!

 

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ