První postřehy z poděbradské Přípravky - zimní sezóna 2011

06.10.2011 22:17

 

Poděbradská Přípravka plaveckého klubu SKP Nymburk začíná nabírat do obrátek. Dvacet plavců se vcelku pravidelně schází v útulném, teplém a přívětivém bazénu v hotelu SPA FELICITAS.

V této sezóně se zde objevilo několik talentů - ADAM BĚLOHLÁVEK, FILIP BENEŠ a ALENKA URBÁNKOVÁ. Na tréninky chodí i dva další skvělí plavci - PETR HAVLINA a DAN ŠIMÁK - bohužel jejich pozornost je roztříštěná mezi slova trenérky a "lumpárny". Neuvěřitelným plaveckým talentem se jeví ANIČKA HORKÁ, která vodu a pohyb v ní miluje, ale její věk (5 let) jí neumožňuje koncentraci na povely trenérky.

Velký pokrok v plaveckých dovednostech ukázali již na počátku sezóny VOJTA PŘIDAL, ANETKA ŠKALOUDOVÁ a LIA HUŠKOVÁ. Všichni se již skvěle zapojili do tréninků, za což jim tleskáme !!!

Nováčci v týmu SKP se ukazují ve svělých "barvách" - TEREZKA ŘEHÁKOVÁ, LUKÁŠ KLVAŇ, MAREK NOVOTNÝ, TONIČKA FRAŇKOVÁ, HONZA SEKOT, FILIP VYHLÍDAL, VÁCLAV METZL A TADEÁŠ MOJŽÍŠ se velmi rychle seznamují s "kamarádkou vodou".

VŠICHNI VÝŠE JMENOVANÍ JSOU JIŽ DNES "PŘÍSLIBEM" PRO PLAVECKÝ KLUB  - SKP NYMBURK !!!

Ale i ti, co nejsou výše jmenovaní jsou pevnou součástí týmu SKP a budeme se všichni těšit na jejich další zlepšování výkonnosti, aby brzy posílili závodní družstva týmu !!!

 

Poznámka:

Fotografie doplníme během příštího týdne