První trénink nové sezóny

01.09.2010 09:24

První trénink zimní sezóny proběhl pro většinu plavců v novém prostředí - ve Sportovním centru v Nymburce. Velice potěšila hojná docházka (družstvo "A" - 90%, družstvo "B" - 100%, družstvo "C" - 100%) a hlavně odhodlání drtivé většiny plavců zahájit novou sezónu poctivým tréninkem.

Trenérka Ivana Davídková bojovala hlavně s velkým počtem plavců na dráze. Plavci i ona se s tím však vyrovnali na jedničku. Pochvalu za "odmakaný" trénink zaslouží všichni. Maximální pochvala je jmenovitě udělena: Matyáši Rychetskému, Anežce Novákové, Agátě Čechové, Natálce Drahovzalové, Sáře šafrové a Báře Šilarové.
První trénink družstva "A" lze zhodnotit jako výborný a pokud plavci budou pokračovat v tomto duchu - bude pro ně znít potlesk.

Trenérka Leona Petráková přivítala družstvo v kompletním počtu (chyběl jen dlouhodobě zraněný Vojta Pepř) a během tréninku hýřila optimismem. Mladí borci vzali novou sezónu útokem, podávali soutěživé výkony a chuť trénovat na nejbližší závody.
Obrovskou pochvalu zaslouží všichni plavci "rozjetí" ze soustředění v Srbsku, ale i ti, pro které to bylo první tréninkové setkání s vodou po prázdninách.

Trenéři Martin Pološčuk a Dana Wiehlová měli na dráze 13 plavců, kteří vesměs poprvé zažili "pravý plavecký trénink", neboť družstvo "C" vzniklo přechodem plavců z Přípravky. Všichni plavci se seznámili s pravidly "točení" na dráze a poté začali tvrdě makat.
Pochválit musíme úplně všechny, všichni v rámci svých možností podali velmi dobrý tréninkový výkon.

Závěrem: první trénink v útulném prostředí "nového" bazénu proběhl na jedničku. Kéž by všechny další tréninky probíhaly s tak vysokou účastí i odhodláním.
PLAVCI DRŽTE SE!!!!