Rozpačitý vstup do zimní sezóny 2011 se odehrál v Berouně

17.09.2011 21:05


II. ročník Memoriálu Ing. Slavoše Sobotky se uskutečnil v Berouně. Závody na počest člověka, který znamenal mnoho nejen pro berounské, ale také středočeské plavání. ČEST JEHO PAMÁTCE !

SKP Nymburk reprezentovala dvanáctka "borců", kteří si přijeli po třítýdenním tréninku vyzkoušet "jak na tom jsou"... (někteří po týdenním výpadku - Frebortová, Holub). Dopolední program byl důvodem k velké pochvale a úsměvu na tváři trenérky Ivany Davídkové. Osobáky padaly jak na běžícím pásu, což na začátek nové sezóny je obzvlášť u "starších" plavců velice zajímavé. Pak ale přišla polední pauza (oběd, odpočinek na vzduchu) a BYLO ZLE !!! Jen opravdu jedinci dokázali i odpoledne atakovat svá osobní maxima...

První závod nové sezóny byl zvláštní i atmosférou v týmu. První disciplíny se odehrály v eufórii. Dlouhá pauza od posledních závodů byla znát - fandil celý tým, bylo nás slyšet a možná i právě proto se dopolední výsledky tak povedly. Postupem času eufórie opadala, někteří plavci si vyplnili čas mezi svými starty nepochopitelnými (pro tým SKP) zálibami a fandit se přestalo !!! PROČ???

Po půlroční přestávce (zaviněné zraněním) se v dobrém světle ukázala MÍŠA FREBORTOVÁ, výbornými výkony v osobních rekordech nebo jen těsně za nimi se uvedl PAVEL DAVÍDEK, medailové ambice potvrdila SAŠA ŠIMONOVÁ a skvělými osobáky byl za výbornou docházku a úsilí v tréninku odměněn VOJTĚCH PEPŘ. Těmto plavcům GRATULUJEME A PŘEJEME, ABY SVOU VÝKONNOST POTVRDILI I V DALŠÍCH ZÁVODECH !!! Úžasným překvapením byla "neobvyklá štafeta na 8x50VZ", kde naši plavci vybojovali skvělé 3.místo !

NAŠE ÚČAST NA TĚCHTO ZÁVODECH BYLA URČITĚ POZNAMENÁNA NEÚČASTÍ OPOR - ANEŽKY NOVÁKOVÉ (virové onemocnění) a AGÁTY ČECHOVÉ (osobní důvody), které by určitě zcela jasně promluvily do pořadí disciplín.
 

MEDAILOVÉ UMÍSTĚNÍ
ZLATÉ MEDAILE:
DAVÍDEK PAVEL - 200Z
DAVÍDEK PAVEL - 200VZ

STŘÍBRNÉ MEDAIL
DAVÍDEK PAVEL  - 100Z
ŠIMONOVÁ SAŠA - 200P

BRONZOVÉ MEDAILE:
ŠIMONOVÁ SAŠA - 100P
ŠIMONOVÁ SAŠA - 200Z
FREBORTOVÁ MÍŠA - 50Z
štafeta 8x50VZ (Horvátová, Frebortová, Šimonová, Nedvědová, Dvořák, Brzák, Holub, Rychetský)


VELKÝ DÍK PATŘÍ VŠEM PLAVCŮM ZA SNAHU A BOJOVNOST PŘI JEDNOTLIVÝCH ZÁVODECH A RODIČŮM, KTEŘÍ ZAJISTILI DOPRAVU PLAVCŮ DO BEROUNA A ZPĚT.
 

FOTKY
VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

VÝSLEDKY ZÁVODŮ