První závody sezóny v Berouně ukázaly sílu i slabiny

17.09.2012 07:40


První závody zimní sezóny 2012 absolvovali plavci SKP v Berouně - na třetím ročníku Memoriálu Ing. Slavoše Sobotky. Ačkoli právě teď všichni "účastníci zájezdu" procházejí tvrdou vytrvalostní přípravou - dočkali jsme se skvělých výkonů i úžasných umístění. Trenéři Oldřich Davídek a Martin Pološčuk se svých úloh zhostili "na výbornou" (trenérka závodníků - Ivana Davídková se zúčastnila semináře trenérů ČSPS).

Výborných výkonů jsme se dočkali od tří stálic klubu - AGÁTA ČECHOVÁ, SAŠA ŠIMONOVÁ, NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ - všechny tři nejenže atakovaly, ale dokonce i překonávaly osobní rekordy, ale dokázaly se protlačit ve větší míře i na stupně vítězů.

Milým překvapením byly výkony FILIPA BRZÁKA, který ve čtyřech startech pokořil svá osobní maxima. Časem ve znakové dvoustovce potěšil MATYÁŠ RYCHETSKÝ, svůj osobák hned v úvodu sezóny stlačil o celé tři sekundy. Radost udělala i medaile Petry Kutschkové, která si ji vyplavala po "hodně dlouhé době".

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

ČECHOVÁ AGÁTA - 100M
ČECHOVÁ AGÁTA - 200VZ
ČECHOVÁ AGÁTA - 100PZ
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50P
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100P

NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 200P
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100P

ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50Z
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50Z

STŘÍBRNÉ MEDAILE
ČECHOVÁ AGÁTA - 50Z
ČECHOVÁ AGÁTA - 50M
ČECHOVÁ AGÁTA - 50K
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50Z
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50K
HORVÁTOVÁ LENKA - 100M
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100M

BRONZOVÉ MEDAILE
BRZÁK FILIP - 100P
HORVÁTOVÁ LENKA - 50M
SZITOVÁ VIKTORIE - 50Z
KUTSCHKOVÁ PETRA - 200VZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50M

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ A GRATULACE PATŘÍ AGÁTĚ ČECHOVÉ, KTERÁ SI VYPLAVALA VÍTĚZSTVÍ V HLAVNÍM ZÁVODĚ NA 100PZ.

OBDIV SI ZASLOUŽÍ I POŘADATELÉ ZÁVODŮ, KTEŘÍ KAŽDÉMU PLAVCI A TRENÉROVI VĚNOVALI KRÁSNÉ ŽLUTÉ TRIČKO, PŘIPOMÍNAJÍCÍ III. ročník Memoriálu Ing. Slavoše Sobotky.


První závody po "dlouhých" letních prázdninách jsou zkouškou nejen pro plavce, ale jsou i vodítkem pro trenéra. Závody v Berouně ukázaly (alespoň ve výsledcích), že plavci SKP "mají dobře našlápnuto" a drobné výkonnostní neúspěchy (Nedvědová, Szitová, Šafrová, Šilarová, Táborská) budou určitě v dalších a důležitějších závodech nahrazeny výkony, ze kterých se budeme všichni radovat.

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY

 

.