SKVĚLÝ ÚSPĚCH TÝMU SKP A FANTASTICKÉ VÝKONY NĚKOLIKA JEDNOTLIVCŮ V LOUNECH (doplněno)

25.02.2012 23:04

Megavýprava plavců SKP se vydala do Loun, kde obhajovala z loňska třetí místo v soutěži týmů. Plavci již v autobuse pochopili, že nejedou plavat jen za sebe, ale za celý klub. Všichni tím žili... a během závodů sháněli informace - jak si jako tým "stojíme...."

Kromě týmové soutěže, kde bodovali plavci na prvních šesti místech v jednotlivých disciplínách, jsme dosáhli na úžasných 32 medailí a hlavně někteří jednotlivci předvedli fantastické výkony.... Posuďte sami - níže !!!

 

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100P
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50P
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100PZ
FREBORTOVÁ MICHAELA - 100VZ

FREBORTOVÁ MICHAELA - 100Z
FREBORTOVÁ ZUZANA - 50Z
ŠILAROVÁ BARBORA - 50VZ

ŠILAROVÁ BARBORA - 100VZ
ŠILAROVÁ BARBORA - 200VZ
ŠILAROVÁ VENDULA - 50VZ
ŠILAROVÁ VENDULA - 50M
ŠILAROVÁ VENDULA - 100PZ
STŘÍBRNÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 200VZ
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50M
FREBORTOVÁ MICHAELA - 200VZ
FREBORTOVÁ MICHAELA - 50Z
ŠILAROVÁ VENDULA - 100VZ
FREBORTOVÁ ZUZANA - 100Z
MOTL PETR - 100Z
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100PZ

BRONZOVÉ MEDAILE
ČERNÝ JAN - 100P
KUBÁT ADAM - 50Z
MOTL PETR - 200VZ
ŠMEJKAL VOJTĚCH - 50Z
TÁBORSKÝ VLADIMÍR - 50M
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100VZ
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 50M

APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100VZ
FREBORTOVÁ MICHAELA - 50VZ
FREBORTOVÁ MICHAELA - 100PZ
FREBORTOVÁ ZUZANA - 50VZ
ŽMOLILOVÁ VERONIKA - 50Z

 

Neuvěřitelný návrat do závodních bazénů slavila NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ, která po šesti týdnech "netrénování ze zdravotních důvodů" fascinovala skvělými výsledky - např. zaplavat na začátku sezóny 100m prsa za 1:27 - fantastický výkon (v 11.letech). Natálka ve všech startech vybojovala medaili a body pro klub.

Další výraznou osobností týmů byla bezesporu BARČA ŠILAROVÁ. Její lehkost plavání při všech způsobech způsobila rozruch na bazénu mezi několika trenéry. Bára vyhrála všechny kraulové tratě v ročníku 2001 ve vynikajících časech, ze kterých (trenérku) až mrazilo. Neboť zaplavat 200K (2,5 měsíce po vrcholu sezóny - po zimní "republice") o 7 sekund lépe !!! - neskutečný výkon !!!!!

Své kvality prokázala další opora týmu MÍŠA FREBORTOVÁ, která ačkoli jí v poslední době trápí "ucho" a taky "lyže" - plavala na svých osobácích nebo je dokonce na začátku sezóny překonala. Pro trenérku Ivanu Davídkovou bylo skvělé - sledovat komunikaci i kamarádství s největší soupeřkou - Barčou Seemannovou a "špičkování" s jejím trenérem....

Obrovský výkonnostní vzestup po zásluze (vynikající tréninková morálka) předvedla KAČKA APLTAUEROVÁ - úžasný živel, který svou pílí překvapuje a to hodně příjemně !!!

Velkou radost sobě i těm, kteří jí fandí, uděla ZUZKA FREBORTOVÁ. Své znakařské kvality potvrdila i v Lounech.

Tři zlaté a jednu stříbrnou medaili vyplavala VENDY ŠILAROVÁ. Škoda, že chyběly osobní rekordy, které znamenají posun ve výkonnosti... :-(

Milým a příjemným překvapením byl určitě PETR MOTL, který osobáky překonával o mnoho sekund a to jsou ještě obrovské rezervy v obrátkách.

Bronzovými medailemi a mnoha body pro tým přispěli JAN ČERNÝ, VLÁĎA TÁBORSKÝ, ADAM KUBÁT, VOJTA ŠMEJKAL A VERČA ŽMOLILOVÁ.

 

Z "nemedailistů" musíme vyzdvihnout určitě výkony MARTINA ČERVINKY, SAMA FARSKÉHO, JIRKY JELÍNKA, MATYÁŠE PECHA, LENKY HORVÁTOVÉ, PÉTI KLOKOČNÍKOVÉ, SANDRY PETRÁKOVÉ, BÁRY MATOUŠOVÉ, JOHANKY PEKOVÉ, SÁRY ŠAFROVÉ a TEREZKY RAFAJOVÉ.

 

Kromě úspěchů jsme přivezli i mnoho neúspěchů a to ve formě velmi špatných výkonů HONZY ČERNÉHO, MARTINA PETRÁKA, VLÁDI TÁBORSKÉHO, ANDREY DRAHOVZALOVÉ A LUCKY PROCHÁZKOVÉ. Velmi zklamaly i diskvalifikace za špatné obrátky (Vladimír Táborský, Matyáš Pech) či nenastoupení na start (Vojta Šmejkal).

 

VELKÁ GRATULACE PATŘÍ VŠEM, KTEŘÍ VYPLAVALI PRO SKP NYMBURK BODY (umístění do 6.místa) I VŠEM, KTEŘÍ SVÝM CHOVÁNÍM A NADŠENÍM PŘISPĚLI KE SKVĚLÉMU VÝSLEDKU !!!

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY

 

.