TELEGRAFICKY: První info z Brandýsa...

02.05.2010 18:20

Jarní víkendové soustředění v brandýském Sportcentru je za námi! 28 plavců se třemi trenéry strávili ve známém prostředí tři sportovně nabité dny. 7 tréninkových jednotek ve vodě, 4 tréninkové jednotky na suchu, tři příjemné hodiny v regeneračním bazénku, teoretická příprava probíhala během celého soustředění a nesmíme zapomenout na účast plavců na "Májovém duatlonu".

 

Skvělá parta ostřílených borců mezi sebe naprosto bez problémů přijala nováčky z družstva "B". Všichni naši nejmladší byli neustále chváleni za sportovní činnost - Josef Kubiš, Martin Petrák, Terezka Mázlová, Andrejka Drahovzalová, Vendulka Šilarová, Kačka Apltauerová a Eliška Šafrová udělali naprosto úžasný pokrok - nejenže již v pohodě uplavou sto metrů bez jakékoli přestávky, ale začínají již bravurně předvádět kotoulové obrátky, zlepšila se jejich orientace ve vodě a hlavně technika plaveckých způsobů. Trenérka Leona Petráková udělala maximum pro své ovečky nejen v bazénu a tělocvičně, ale i jako kamarádka během celého pobytu. Výrazný plavecký pokrok našich bejamínků vyústil v přeřazení Jasefa Kubiše do družstva "A3". Gratulujeme!

 

Nejmladší borkyně družstva "A3", svěřenkyně trenéra Martina Pološčuka - Lucka Ešnerová, Lenka Horvátová, Bára Šilarová a Míša Horčíková poznaly, že jsou naprosto v pohodě schopny plavat i delší tratě - dvoustovky, čtyřstovky takřka "bez mrknutí oka".

Dvanáct zkušených plavců družstva "A1" a "A2" vědělo za jakým cílem do Brandýsa jede. Pavel Davídek, Matyáš Rychetský, Martin Holub, Marek Žárský, Tomáš Dvořák, Filip Brzák, Adam Kubát, Petra Bašíková, Anežka Nováková, Nikola Nedvědová, Agáta Čechová, Katka Dvořáková, Saša Šimonová, Míša Frebortová, Sára Šafrová, Bára Hauerová, Natálka Drahovzalová vzalo sportovní činnost na soustředění velmi zodpovědně. Tréninkové jednotky tentokrát proběhly bez jakéhokoliv výpadku a všichni plavci trénovali s elánem, chutí a "bez přemlouvání". Trenéři Martin Pološčuk a Ivana Davídková měli ulehčenou trenérskou práci, neboť svěřenci ve vodě i na suchu makali a makali... Byli prostě naprosto všichni skvělí!

Velkým zpestřením byla účast plavců SKP na sobotním "Májovém duatlonu". V plavání jsme "měli jistotu", běh na vzdálenost 1km byl velkou loterií. Přesto máme mezi sebou pěknou řádku vítězů - Martin Petrák, Filip Brzák, Martin Holub, Míša Frebortová, Agáta Čechová a Anežka Nováková. Na druhém místě se umístili: Adam Kubát a Vendulka Šilarová. Pro třetí místo si doplavali a doběhli: Tomáš Dvořák, Bára Šilarová a Terezka Mázlová. Pořadatelé brandýského Skeletonu připravili pro děti nejen sportovní zážitek, ale i řadu krásných věcných cen.

  

Velký dík, uznání a "smeknutí klobouku" pro všechny účastníky soustředění za sportovní i mimosportovní činnost.

HODNOCENÍ SOUSTŘEDĚNÍ, VÝSLEDKY ODPLAVANÝCH TESTŮ a DALŠÍ STŘÍPKY ZE SOUSTŘEDĚNÍ BUDOU BĚHEM ZÍTŘKA.

FOTKY už jsou teď!!!