Trenéři nejmladších plavců hodnotí své svěřence - závody v Nymburce (13.4.2013) - doplněno hodnocení družstva "B"

16.04.2013 07:17

Družstvo B

Péťa PRÁŠEK a Šimon JANĎOUREK
Jejich výkony byly největším překvapením, protože se oběma po návratu z nemoci podařily všechny starty proměnit v OR, a některé opravdu výrazně. Oba skvěle zaplavali i ve štafetách. Péťa skvělý finiš v polohovkové štafetě.

Adéla HRUŠKOVÁ
Další překvapení – konečně diplom! (Sice na 50Z, který jediný nebyl zaplaván v OR L ) Pěkný osobák na 100Z. 

Sandra PETRÁKOVÁ
Jako tradičně perfektně odplavané závody. Co start to umístění "na bedně". Pěkné OR na 50m 100Z. Ostatní na hranici osobáků. Krásný 50K ve štafetě.

Bart KUBIŠ
Pěkný OR na 50K. 100PZ a 100K na hranici osobáků. Trochu horší 50Z. Mohly by být lepší výsledky, má na to! Jen trochu víc bojovnosti.

Kristýna HORNÁKOVÁ
Konečně pochopila, že když maká, tak jí to plave. Velice výrazné OR na 100Z a 100K. Pochvala za skvělý výkon ve štafetě (50K).

Markéta COLOVÁ
Doufejme, že její poctivě odmakané tréninky se začnou projevovat. Výrazný OR na 100Z. A 100P se konečně zase po roce přiblížily k hranici 2 min. Velká pochvala za výkony ve štafetě (50Z – krásný osobák).

Sam FARSKÝ
Zdá se, že zase trochu ztratil chuť a polevil v trénincích. Pěkné OR na 100p a 50K. Zklamaní z trati 50P i tam bylo očekáváno umístění. Rozpačitě zaplavané štafety L

Justýna ANDRLOÁ a Bedřich BRYNYCH
Těm asi nesedl domácí bazén. Oba pouze jeden OR.
Justýna opět posunula 100P, špatně zaplavané 50P (i zde bylo očekáváno umístění) a chtělo by si uvědomit, že se musí plavat i jiné způsoby a ne jen prsa.
Béďa v poslední době skvěle a poctivě trénuje, ale pouze pěkný OR na 50K (ale jen jeden L). Snad to přijde.

Matyáš KUBÁT
Největší zklamání. Jeden Osobáček  na 50K, ale ostatní výkony velmi špatné. Velice špatný 50Z ve štafetě. Po přestoupení do družstva B  makal jako lev. Teď zase asi někde musí najít chuť a snahu plavat.

Kuba FORMÁNEK a Denisa VODIČKOVÁ
Kuba: Posunutí osobáku na 50Z. U prsových disciplín bylo očekáváno zlepšení.
Denisa plavala po delší nemoci. Vyrovnaný OR na 50K.
Oba musí dohnat neplavecké roky zvýšenou snahou o trénincích, ale bohužel jim do toho zasahují časté nemoci L.

Gratuluju k úspěchům a všem přeju hodně sil do dalšího trénování, vždyť závody v Kutné Hoře se již blíží

trenérka Dana Wiehlová

DRUŽSTVO "D"

Družstvo D mělo v nymburském bazeně 9 zástupců. Vilda Brynych a Honzik Procházka si "odbyli" své první opravdické závody a oba si zaplavali velmi pěkné časy na 50Z a 50VZ, kde Vilda pokořil hranici jedné minuty s velmi pěkným časem 0:58,5. Honzik snad konečně svým velkým skokem v posledních týdnech začne úročit poctivou docházku a dřinu na trenincích. Eliška Čermáková si také v obou těchto disciplínách vylepšila své časy zaplavané v Příbrami a posunula tak své osobní rekordy o 2 sec. Emičce Chvojkové sice chybí ten správný závodnický duch, ale i přes to dokázala své osobní maxima vylepšit o několik vteřinek. Pokud v ní dozraje i trochu té dravosti, možná jednou všem ukáže! Honza Matouš 4 starty, 3 osobní rekordy. Ostřílený závoďák, kterému se začínají vracet poctivě odplavané kilometry na trenincích. Vojta Přidal má docházku z poslední doby díky nemoci trochu "děravou", ale na závody dorazil v dobré formě a na 50m tratích si své osobní rekordy vylepšil o 1-2 vtreřinky. Jéňa Sekot si vylepšil své časy na 50VZ a 50P, kde byl o 3 sec. rychlejší, než před 14 dny v Příbrami. Miki Vavřička si také ze 4 startů odvez z nymburské vody 3 vylepšení svých časů na všech 50m tratích. Pravidelná docházka a poctivý trenink se začíná projevovat i na výkonech Míry Včeláka. Míra se v poslední době do tréniku pustil na 100% a ve všech svých startech si zaplaval velmi pěkné osobní rekordy.

Celkově jsme s výkony svých svěřenců spokojeni. Padlo velké množství osobních rekordů a projevila se treninková morálka všech plavců.
Děkují trenéři Ivana a Petr

 

DRUŽSTVO "E"

Agáta Chýňavová – šikulka, veliká zlepšení v časech, velká pochvala

Míša Machová – po nemoci, ale pořád ve formě, velká bojovnice

Klárka Smíšková – smíšek závodů a velké zlepšení ve vodě

Kuba Jakoubek – jediné chlapské zastoupení našeho družstva má obrovskou pochvalu za bojovnost a časy


Spokojená trenérka Romana