Tři zlaté, pět stříbrných, tři bronzové medaile a "hafo" osobáků, tj.bilance z KP v Kralupech

14.11.2009 21:15

Náročné soustředění v Trutnově přineslo své první ovoce v podobě skvělých výkonů a výsledků na Krajském poháru žactva v Kralupech nad Vltavou.

Šest startů - šest medailí ( 2x zlato, 4x stříbro) a tři nové osobáčky, tj. bilance AGÁTY ČECHOVÉ, nejúspěšnější plavkyně SKP. Vynikající zlepšení ve všech kraulových tratích, bojovné výkony v motýlku jsou velmi dobrou devízou před blížící se "republikou"!!!

Fantastický výkon předvedla SAŠA ŠIMONOVÁ v závodě na 100 prsa, kde zcela překvapila mnohem rychlejší soupeřky a osobákem o více než 5sekund vybojovala skvělé zlato! Výborné výkony s velkými rezervami předvedla i v ostatních disciplínách (3x bronz, 2x 4.místo). Můžeme se těšit na "republikové překvapení" v Táboře!!!

Vytrvalecké "sklony" potvrdila v kralupském bazénu KATKA DVOŘÁKOVÁ, v závodě na 800 volný způsob vyplavala stříbro ve výborném osobáku. Výborný osobák předvedla na poloviční trati (5.místo) a potěšilo i další zlepšení na 200 znak (4.místo). Do "republiky" je ještě čas stlačit pár sekund v kraulovém maratónu...

Bez medailí odjeli MAREK ŽÁRSKÝ a MARTIN HOLUB, jejich výkony však nebyly v žádném případě zklamáním. Velké osobní rekordy a obrovské zlepšení techniky plavání jsou velkou devízou do dalších plaveckých měsíců.

GRATULUJEME VŠEM PĚTI PLAVCŮM A ZÁROVEŇ JIM MOC DĚKUJEME ZA SKVĚLÉ VÝKONY A VÝBORNÝ PŘÍSTUP K ZÁVODŮM!!!!

 Výsledky plavců SKP:

 Celkové výsledky:

 Fotografie z Kralup: